Liebherr koelkast (inbouw) IKP2320 review

Liebherr koelkast (inbouw) IKP2320 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Liebherr koelkast (inbouw) IKP2320

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Liebherr koelkast (inbouw) IKP2320, ruim en luxueus
Met een netto capaciteit van 216 liter, kun je de Liebherr koelkast (inbouw) IKP2320 zeker als een ruim toestel categoriseren. Daarnaast is het ook een luxueuze koelkast die voorzien is van meerdere handige extra’s om je voedingswaren langer en beter te bewaren. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan de BioCool-Box die je toelaat om de vochtigheidsgraad te regelen in het koelgedeelte zodat fruit en groenten langer vers blijven. Of het eierrek dat uitschuifbaar is zodat je op een comfortabele manier aan je eitjes kunt. Er is plaats in het rek voor maar liefst 20 kippeneieren of 28 kwarteleieren. Zet je de eieren met de punt naar beneden dan blijven ze extra lang vers.
Het elegante design van de Liebherr koelkast (inbouw) IKP2320
Vanzelfsprekend moet een koelkast in de eerste plaats voldoende ruim en functioneel zijn, maar een mooie vormgeving is zeker ook een pluspunt. De binnenruimte van de Liebherr koelkast (inbouw) IKP2320 is voorzien van een luxe GlassLine-uitrusting in veiligheidsglas die voor een stijlvolle en hoogwaardige indruk zorgt. De elegante plateaus zijn onbreekbaar, krasbestendig en eenvoudig te onderhouden. Met een vochtige doek heb je ze in een mum van tijd schoongemaakt. Edelstalen lijsten maken het plaatje compleet. Om ook aan al je wensen op vlak van comfort tegemoet te komen, is er ook een deel- en onderschuifbaar glasplateau aanwezig.
Kies voor comfort met de Liebherr koelkast (inbouw) IKP2320
Er zijn meerdere functies voorzien bij de Liebherr koelkast (inbouw) IKP2320 om je comfort te verhogen. Eerst en vooral heeft het toestel stelpoten die je zelf kunt opstellen op de juiste hoogte. Zo is een perfecte stabiliteit en werking van de Liebherr koelkast (inbouw) IKP2320 een zekerheid. Daarnaast is er een SuperCool automaat ingebouwd in het koelgedeelte die de temperatuur gedurende 6 uur verlaagd tot 2° C om pas opgeslagen levensmiddelen snel af te koelen. Ten slotte kunnen de plateaus op een hoogte naar keus geplaatst worden zodat je zelf kiest hoe je de binnenruimte wil indelen. Heb je veel hoge verpakkingen, dan maak je ruimte vrij door een onderschuifbaar deel van een van de plateaus in te schuiven.

Laatst bekende prijs: € 999.00

Bekijk alle Liebherr koelkast (inbouw) IKP2320 reviews

About the Author