Liebherr koelkast KBEF4310-20 review

Liebherr koelkast KBEF4310-20 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Liebherr koelkast KBEF4310-20

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Liebherr koelkast KBEF4310-20, handig toestel met tal van functie
De Liebherr koelkast KBEF4310-20 is een toestel dat voorzien is van tal van functies om je het leven makkelijker te maken. Eerst en vooral is er de BluPerformance koeltechnologie. Deze is geïntegreerd in de plint van de koelkast zodat ze geen ruimte inneemt. Daardoor heb je niet enkel betere prestaties, maar ook een grotere inhoud die je kunt gebruiken voor levensmiddelen. De technologie is daarenboven ook energiezuinig wat zeker mooi meegenomen is.
Vers eten dankzij BioFresh en SuperCool
Onderaan in de Liebherr koelkast KBEF4310-20 vind je BioFresh-Safes waarin je bijvoorbeeld groenten en fruit kunt bewaren. De temperatuur in deze Safes komt net boven 0°C zodat de ideale omstandigheden voor het bewaren van levensmiddelen wordt gecreëerd. Hierdoor blijven ze langer vers, behouden ze hun vitaminen en hun aroma. De SuperCool technologie, die eveneens deel uitmaakt van de Liebherr koelkast KBEF4310-20, zorgt voor een koudreserve die je toelaat om verse levensmiddelen zeer snel te koelen. Ook dit verlengt de houdbaarheid van de producten aanzienlijk.
Design en gebruiksgemak van de Liebherr koelkast KBEF4310-20
Aan de buitenzijde is de Liebherr koelkast KBEF4310-20 vervaardigd uit SmartSteel waardoor je er amper vingerafdrukken op ziet. De roestvrijstalen afwerking voorkomt ook nog eens krassen en zorgt ervoor dat het toestel erg makkelijk is in onderhoud. Een natte doek is voldoende om de koelkast in prima staat te houden. In de deuromlijsting vind je een groef terug die je toelaat het deurrubber op een eenvoudige manier te reinigen of vervangen. Dit laatste is trouwens gemaakt van rubber met antibacteriële eigenschappen om schimmelvorming te voorkomen wat bijdraagt aan een optimale hygiëne binnen de koelkast.
Liebherr koelkast KBEF4310-20, voorzien van een SmartDevice
Heel wat moderne toestellen van Liebherr zijn voorzien van SmartDevice, zoals ook deze Liebherr koelkast KBEF4310-20. Dit houdt in dat je ze kunt instellen via de SmartDeviceBox vanop je computer, tablet of smartphone. Wil je weten welke temperatuur je koelkast exact heeft en deze licht verhogen of verlagen, dan kan dat dus vanop afstand gebeuren. Ben je gewoon thuis, dan kan je ook gebruik maken van het ingebouwde display voor alle instellingen.

Laatst bekende prijs: € 1249.00

Bekijk alle Liebherr koelkast KBEF4310-20 reviews

About the Author