Liebherr koelkast (onderbouw) UIK1550 review

Liebherr koelkast (onderbouw) UIK1550 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Liebherr koelkast (onderbouw) UIK1550

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Liebherr onderbouw koelkast
Koelkasten zijn er in allerlei soorten en maten. In de meeste keukens zie je vrijstaande- of inbouw koelkasten. De onderbouw koelkast zie je minder vaak, terwijl dit voor veel keukens de ideale koelkast is. De Liebherr UIK1550 20 is een onderbouw koelkast die je kunt integreren in je zorgvuldig uitgekozen keuken. De onderbouw koelkast beschikt over een koelwagen, twee glasplateaus, een ruimte voor flessen en een groentelade. Allemaal zijn ze volledig uittrekbaar zodat je snel en eenvoudig bij de producten kan. De Liebherr UIK1550 20 is een energiezuinige koelkast met energielabel A++. Je bent met deze koelkast goed bezig voor het milieu én je kunt een hoop geld besparen.
Klein maar fijn
De Liebherr UIK1550 20 is een kleine koelkast maar dankzij de efficiënte indeling kun je er veel in kwijt. De plateaus in de koelkast zijn verstelbaar zodat je de koelkast naar wens in kunt delen. De koelkast beschikt over verschillende handige functies. Heb je de deur van de koelkast niet goed dicht gedaan? Geen probleem. Het SoftSystem sluit de deur automatisch bij een hoek van 30 graden of minder. Met het SoftSystem verpieteren producten niet én verspil je geen energie door een deur die per ongeluk nog open staat. De Liebherr UIK1550 20 beschikt over LED verlichting. Deze energiezuinige verlichting neemt weinig ruimte in beslag en zorgt voor helder licht. Zo heb je goed zicht op al je producten.
Voordelen van de Liebherr UIK1550 20
Bekijk producten van bovenaf
Flexibele indeling
LED verlichting
Energiezuinig
SoftSystem sluit deur automatisch
Bekijk het eens van bovenaf
Met de Liebherr UIK1550 20 onderbouw koelkast, bekijk je al je producten van bovenaf. Door de juiste indeling en makkelijk uitschuifbare lades blijft de koelkast toch overzichtelijk. De Liebherr UIK1550 20 koelkast is geschikt voor kleine huishoudens of als extra koelkast van grote huishoudens. In totaal heeft de koelkast een nettocapaciteit van 119 liter. Ben je op zoek naar een flexibele, energiezuinige onderbouw koelkast? Dan is de Liebherr UIK1550 20 een goede keus.

Laatst bekende prijs: € 1149.00

Bekijk alle Liebherr koelkast (onderbouw) UIK1550 reviews