Liebherr koelkast (onderbouw) UIK1620 review

Liebherr koelkast (onderbouw) UIK1620 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Liebherr koelkast (onderbouw) UIK1620

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Betrouwbare en koele kwaliteit
Met de Liebherr UIK1620 haal je een koelkast van hoge kwaliteit in huis. Dat zie je aan de luxe afwerking van het interieur en dat merk je aan de lage energiekosten. Kies voor een koelkast met klasse.
Energielabel A++ en nog veel meer voordelen
Liebherr is een merk dat al jaren geweldige koelkasten produceert. Ook de kleine Liebherr UIK1620 heeft de klasse van een echte kampioen. Het energieverbruik op jaarbasis is 94 kWh, en dat is niet veel voor een apparaat dat elke dag in gebruik is. Met een stroomverbruik van 0,225 kWh per dag is het logisch dat deze koelkast energielabel A++ scoort. De netto inhoud is 137 liter, zonder vriesvak. De indeling van de koelkast is flexibel. De vier GlassLine plateaus zijn in hoogte te verstellen, uitneembaar en ook half deelbaar om ruimte te maken voor hoge verpakkingen. In de deur is onder andere ruimte voor eieren en flessen. Opvallend is het onderste rek waarin twee rijen potten en flessen achter elkaar gezet kunnen worden. Zo kun je op een slimme manier gebruik maken van de beschikbare koelruimte van de Liebherr UIK1620, ook als je een keer een grote pan of veel flessen koel wilt bewaren.
De Liebherr UIK1620 koelkast past altijd
De deur van de Liebherr UIK1620 onderbouw koelkast kan zowel links- als rechtsdraaiend gemonteerd worden. De openingshoek is 115 graden en je kunt deur-op-deur montage gebruiken bij het inbouwen. Houd rekening met een nisbreedte van 60 centimeter, de standaardmaat van de meeste keukenkastjes. De benodigde nishoogte is 87 centimeter en de nisdiepte 55 centimeter. Het geluidsniveau van deze kleine koelkast is slechts 38 decibel, dus ook in een open ruimte is het een geschikte keuze. Wil je een degelijke, kleine koelkast met een slim en flexibel interieur, dan is de Liebherr UIK1620 een apparaat waarvan je zeker lang plezier hebt. Bovendien betaal je weinig voor het energieverbruik, een voordeel dat jarenlang telt. Kies voor kwaliteit in je keuken en koop een mooie Liebherr koelkast.

Laatst bekende prijs: € 899.00

Bekijk alle Liebherr koelkast (onderbouw) UIK1620 reviews