Liebherr koelkast (onderbouw) UIKO 1550-20 review

Liebherr koelkast (onderbouw) UIKO 1550-20 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Liebherr koelkast (onderbouw) UIKO 1550-20

Product informatie:

Liebherr onderbouw koelkast UIKO 1550-20, energiezuinig en compact
De Liebherr onderbouw koelkast UIKO 1550-20 is een energiezuinig toestel met een jaarlijks verbruik van 91 kWu. Hiermee valt de koelkast in een A++ klasse en verbruikt het tot 20% minder energie dan een gelijkwaardig toestel uit een A+ klasse. Het toestel is compact waardoor het eenvoudig geïntegreerd kan worden in een bestaande keuken. Je dient een nishoogte van 82 cm te voorzien, een breedte van 60 cm en een diepte van 55 cm. Met een netto capaciteit van 123 liter is de Liebherr onderbouw koelkast UIKO 1550-20 ruim genoeg voor al je dagelijkse voedingswaren die koel bewaard moeten worden.
Snel afkoelen van nieuwe producten in de Liebherr onderbouw koelkast UIKO 1550-20
Wanneer je nieuwe levensmiddelen in de koelkast zet, is het aangewezen om ze zo snel mogelijk op de juiste lage temperatuur te krijgen. Zo blijven ze langer vers en beter bewaard. Dankzij de automatische SuperCool functie is dit bij de Liebherr onderbouw koelkast UIKO 1550-20 snel geregeld. De temperatuur in de koelkast wordt gedurende 12 uur verlaagd tot +2°C waardoor alles in een mum van tijd koel is. Op de ingebouwde display kan je zien hoe koud het in het toestel is en of de SuperCool functie nog actief is. Mocht je per ongeluk de deur verkeerd afsluiten, dan geeft het toestel een alarmsignaal. Zo loop je niet het risico dat de temperatuur stijgt en je voeding slecht wordt.
Handig in gebruik en overzichtelijk, Liebherr onderbouw koelkast UIKO 1550-20
Geen zin om elke keer te bukken wanneer je iets nodig hebt uit de koelkast? Bij de Liebherr onderbouw koelkast UIKO 1550-20 is dat ook niet nodig. Het toestel beschikt over een koelwagen met SoftSystem die uittrekbaar is zodat je een prima zicht hebt op je etenswaren. Ook de twee glasplateaus kunnen uitgetrokken worden voor meer gebruiksgemak. Een LED verlichting zorgt ervoor dat je alles in een oogopslag ziet. De plateaus zijn voorzien van tussenschotten zodat het eenvoudig is om structuur te brengen in je koelkast. Sorteer je voeding op datum, op soort of op de manier die voor jou het meest logische is.

Laatst bekende prijs: € 1249.00

Bekijk alle Liebherr koelkast (onderbouw) UIKO 1550-20 reviews

About the Author