Liebherr koelkast T1810-21 review

Liebherr koelkast T1810-21 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Liebherr koelkast T1810-21

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De Liebherr T1810 21: een compacte koelkast met een handige indeling
De Liebherr T1810 21 is compact, maar toch ruim. Door de gebruiksvriendelijke indeling kun je veel boodschappen kwijt. De koelkast is ideaal als extra koelkast of als compacte koelkast voor kleine huishoudens.
Een handige koelkast die je overal kwijt kunt
De Liebherr T1810 21 is een tafelmodel koelkast van 60 centimeter breed. Hierdoor is het een compacte koeler die uitermate geschikt is als extra koelkast, studentenkoelkast of als koelkastje voor eenpersoonshuishoudens. Met een inhoud van 163 liter biedt deze compacte koelkast veel ruimte. De draairichting van de deur is verwisselbaar. Dit betekent dat je de koeler overal kunt neerzetten. Je past de draairichting van de deur vervolgens aan op de standplaats van de koeler. De Liebherr T1810 21 heeft een handige indeling waar je je boodschappen goed in kwijt kunt. Zo zijn er twee groenteladen waar je zowel groente als fruit in kunt leggen. Verder is er een afneembaar werkblad en een half deelbaar GlassLine plateau. De twee vakken in de deur zijn in hoogte verstelbaar, waardoor je de indeling kunt aanpassen aan jouw wensen. Je eieren kun je kwijt in het handige eierenrekje.
Een energieklasse van A+ met handige functies
Met een energieklasse van A+ behoort deze Liebherr koelkast tot de energiezuinige klasse A. Als je de deur van de koeler opent, begint er een lampje aan de binnenkant te branden. Zo heb je altijd een goed overzicht over de inhoud van je koelkast. De tafelmodel koelkast heeft geen vriezer. Wel heeft deze koeler een automatisch ontdooisysteem. Dit betekent dat je niet handmatig hoeft te ontdooien. De koeler presteert optimaal bij een omgevingstemperatuur tussen de 10 en de 38 graden Celsius. Afhankelijk van de omgevingstemperatuur zou je de koelkast kwijt kunnen in ruimtes zoals de bijkeuken of garage. De Liebherr T1810 21 is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een compacte koelkast, bijvoorbeeld voor studenten of eenpersoonshuishoudens die niet zoveel koelruimte nodig hebben. Als de omgevingstemperatuur het toelaat kun je de koeler kwijt in de garage, schuur of bijkeuken.

Laatst bekende prijs: € 349.00

Bekijk alle Liebherr koelkast T1810-21 reviews

About the Author