Liebherr koelkast TP1414-21 Outlet review

Liebherr koelkast TP1414-21 Outlet review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Liebherr koelkast TP1414-21 Outlet

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Tafelmodel koelkast met vriesvakje
De LIEBHERR TP1414 21 is een compacte koelkast met zelfs een klein vriesvakje. Deze kleine en energiezuinige koelkast is ideaal voor een eenpersoonshuishouden. Met twee schappen, een groentelade, twee deurvakken en een vriesgedeelte heb je alles wat je nodig hebt om je koel- en vriesproducten overzichtelijk op te bergen. De draairichting van de deur is verwisselbaar zodat je hem eenvoudig op elke plek kwijt kan.
Energiezuinig en stil
Met deze koelkast haal je een energiezuinig apparaat in huis. De LIEBHERR TP1414 21 draagt het energielabel A++ en heeft een gemiddeld gebruik van 139 kilowattuur per jaar. Daarnaast word je op geen enkele plek gestoord door het geluid van deze koelkast want dit tafelmodel is met 41 decibel zeer stil.
Compact en praktisch
Deze koelkast plaats je eenvoudig in elke ruimte. De LIEBHERR TP1414 21 is ideaal als koelkast voor een klein huishouden, maar ook zeer geschikt als extra koelkast. Wil je dit model bijvoorbeeld in een studentenkamer, garage of kantoor plaatsen? Verwissel zo nodig eenvoudig de draairichting van de deur om hem zonder problemen in elke hoek te kunnen plaatsen.
Optimaal gemak
De overzichtelijke indeling geeft je direct een goed overzicht over je gekoelde levensmiddelen. Je beschikt over twee glazen schappen, een groentelade, een apart vriesvakje en twee rekjes in de deur voor flessen, potten en tubes. Daarnaast kun je, indien nodig, gebruik maken van de automatische ontdooifunctie zodat je echt nergens omkijken naar hebt. Ben je op zoek naar een compacte en praktische koelkast voor een klein huishouden of als extra koelruimte? Dan is de LIEBHERR TP1414 21 het perfecte tafelmodel met handige functies voor optimaal gemak.

Laatst bekende prijs: € 349.00

Bekijk alle Liebherr koelkast TP1414-21 Outlet reviews

About the Author