Liebherr koelkast TP1720-21 Outlet review

Liebherr koelkast TP1720-21 Outlet review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Liebherr koelkast TP1720-21 Outlet

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Robuuste koelkast met slimme indeling
De LIEBHERR TP1720 21 is een energiezuinige koelkast met robuuste deurvakken zodat flessen en potten goed op hun plaats blijven tijdens het openen en sluiten. Dit tafelmodel heeft een slimme indeling met 4 in hoogte verstelbare schappen, twee groentelades en drie deurvakken voor flessen, potten en eieren.
Extreem energiezuinig
Het LIEBHERR TP1720 21 tafelmodel is één van de zuinigste koelkasten die er op de markt te vinden zijn. Met het energielabel A+++ heeft deze koelkast een gemiddeld jaarlijks verbruik van slechts 63 kilowattuur. Daarnaast hoef je je met een geluidsniveau van 40 decibel ook geen zorgen te maken over geluidsoverlast.
Flexibel te plaatsen
De LIEBHERR TP1720 21 is een compacte koelkast die je eenvoudig op elke gewenste plek neerzet. Ook als je dit tafelmodel buiten de keuken wilt gebruiken, heb je door de verwisselbare draairichting van de deur alle mogelijkheden. Met een praktische hoogte van 85 centimeter bespaar je ruimte door je serviesgoed of magnetron bovenop de koelkast te plaatsen.
Overzichtelijke indeling
Ondanks het kleine formaat heb je door de overzichtelijk indeling voldoende plek om een ruime voorraad levensmiddelen te koelen voor een klein huishouden. Je beschikt over maar liefst 4 verstelbare plateaus en met twee groentelades scheid je gemakkelijk je groente en fruit. De extra stevige deurvakken houden je flessen, potten en eieren altijd goed op hun plaats. Op zoek naar een compacte koelkast waar je je levensmiddelen op een overzichtelijke manier koel houdt? De LIEBHERR TP1720 21 is een extreem energiezuinige oplossing voor kleine huishoudens.

Laatst bekende prijs: € 399.00

Bekijk alle Liebherr koelkast TP1720-21 Outlet reviews

About the Author