Liebherr koelkast TP1724-21 Outlet review

Liebherr koelkast TP1724-21 Outlet review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Liebherr koelkast TP1724-21 Outlet

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Compacte en praktische koelkast
Deze Liebherr TP1724 21 is de ideale koelkast voor een klein huishouden tot twee personen. Met 125 liter koelruimte en 18 liter vriesruimte bewaar je met gemak alle verse levensmiddelen voor één week of zelfs langer. Daarnaast zorgt de slimme indeling met twee groentelades, een in hoogte verstelbaar half plateau en deurvakken voor veel praktisch gemak. Met het energielabel A+++ is deze koel-vriescombinatie zeer energiezuinig!
Benut je koelruimte optimaal
Een kleine koelkast is de perfecte oplossing voor huishoudens met één of twee personen en een kleine keuken. Als je voor een tafelmodel kiest, wil je natuurlijk wel zo efficiënt mogelijk omgaan met de koelruimte die je hebt. Doordat het bovenste plateau minder diep is, kun je grotere flessen en potten kwijt op het onderste plateau. Daarnaast kun je standaardflessen en kleine items zoals jampotten en eieren kwijt in de deurvakken. Zo benut je je koelruimte optimaal!
Integreer de koelkast eenvoudig in elke ruimte
Dankzij het compacte formaat van de Liebherr TP1724 21 met een breedte, diepte en hoogte van respectievelijk 60.1, 62.8 en 85 centimeter is deze koelkast eenvoudig te plaatsen in elke ruimte. Daarnaast kun je de draairichting van de deur verwisselen zodat elke hoek geschikt is. Ook heb je de mogelijkheid om het bovenblad af te nemen zodat de hoogte wordt verminderd met 3 centimeter. Dat is bijvoorbeeld handig als je de koelkast onder een aanrechtblad wilt plaatsen. Kies voor de Liebherr TP1724 21 als je op zoek bent naar een krachtige en compacte koelkast met efficiënte opbergmogelijkheden!

Laatst bekende prijs: € 429.00

Bekijk alle Liebherr koelkast TP1724-21 Outlet reviews

About the Author