Liebherr koelvriescombinatie (inbouw) Comfort ICUN3324-20 review

Liebherr koelvriescombinatie (inbouw) Comfort ICUN3324-20 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Liebherr koelvriescombinatie (inbouw) Comfort ICUN3324-20

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De Liebherr ICUN3324-20: een inbouw koelvriescombinatie met slimme technieken
Met de Liebherr koelvriescombinatie Comfort ICUN3324-20 heb je altijd voldoende ruimte dankzij het verstelbare GlassLine interieur. Wanneer de producten in het apparaat staan weet je zeker dat deze goed gekoeld worden dankzij PowerCooling en NoFrost.
Een koelvriescombinatie met PowerCooling en NoFrost toepassingen
De Liebherr koelvriescombinatie /inbouw Comfort ICUN3324-20 is uitgerust met slimme technieken om zoveel mogelijk gebruiksgemak te bieden. Een van deze technieken is PowerCooling. Dankzij dit systeem worden levensmiddelen die net in de koelkast geplaatst worden sneller gekoeld en blijft de temperatuur in het gehele apparaat stabiel. Om stroom te besparen wordt het PowerCooling systeem uitgeschakeld wanneer de deur geopend wordt, waardoor er geen koude lucht verloren gaat. Dit maakt het apparaat een stuk energiezuiniger! Niet alleen het koelgedeelte is uitgerust met een slimme techniek, want ook aan het vriesgedeelte is aandacht besteed. De vriezer is namelijk een NoFrost model, wat een professionele diepvriestechniek garandeert. Hierdoor wordt de ruimte gelijkmatig gekoeld met een koude luchtstroom en wordt warme, vochtige lucht automatisch afgevoerd. Door deze betere vriescapaciteit worden vitamines beter behouden en hoef je je niet meer bezig te houden met het ontdooien van de vriezer.
Een ontwerp dat zorgt voor veel gebruiksgemak
De Liebherr koelvriescombinatie /inbouw Comfort ICUN3324-20 heeft een handig GlassLine interieur. Dit wordt gekenmerkt door draagplateaus van veiligheidsglas die op verschillende hoogtes ingesteld kunnen worden, zodat alle soorten levensmiddelen prima in de koelkast passen. Ieder plateau kan tot wel 20 kilogram dragen, waardoor de koelkast prima tot de nok toe gevuld kan worden! In het vriesgedeelte kan ook nog extra ruimte gecreƫerd worden, aangezien de lades uitneembaar zijn. Laat je de vrieslades wel op hun plek zitten, dan kun je de producten nog steeds goed zien door het hoge en transparante design. Hierdoor is de koelvriescombinatie geschikt voor verschillende situaties. In de Liebherr koelvriescombinatie /inbouw Comfort ICUN3324-20 worden je producten uitstekend gekoeld met behulp van het PowerCooling systeem dat de temperatuur stabiel houdt en de NoFrost techniek waarmee ontdooien tot het verleden behoort. Doordat de koelvriescombinatie is uitgerust met een verstelbaar GlassLine interieur kun je de indeling altijd aanpassen aan je eigen wensen!

Laatst bekende prijs: € 1349.00

Bekijk alle Liebherr koelvriescombinatie (inbouw) Comfort ICUN3324-20 reviews

About the Author