Liebherr koelvriescombinatie (inbouw) ICN3314-20 review

Liebherr koelvriescombinatie (inbouw) ICN3314-20 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Liebherr koelvriescombinatie (inbouw) ICN3314-20

Name
Review score

Product informatie:

De Liebherr koelvriescombinatie (inbouw) ICN3314-20 is ruim en zuinig
De Liebherr koelvriescombinatie (inbouw) ICN3314-20 geeft je veel ruimte die je flexibel op maat kunt indelen. Innovaties zorgen voor groente en fruit dat langer vers blijft. Hij is zuinig en stil en hoeft nooit meer handmatig ontdooid te worden.
Veel ruimte met een flexibele indeling
Deze ruime Liebherr koelvriescombinatie (inbouw) ICN3314-20 geeft je een koelgedeelte met een inhoud van 194 liter en heeft een aparte vriezer met een capaciteit van 62 liter. Ook al doe je één keer per week je inkopen, je kunt alles moeiteloos kwijt. De GlassLine plateaus van veiligheidsglas zijn gemakkelijk te verstellen, zodat je je koelruimte echt efficiënt kunt indelen. Liefhebbers van eiergerechten zullen verheugd zijn met het eierrek dat plaats biedt aan 20 eieren. Ook de makkelijk te reinigen deurschappen stel je exact zo in zoals jij ze hebben wilt.
Opties voor extra versheid
De groentelade heeft een speciale BioCoolbox. Hierin bepaal je zelf de juiste vochtigheidsgraad en zorg je ervoor dat je groente en fruit niet uitdroogt, maar ook minder kans biedt op schimmelvorming. De Liebherr koelvriescombinatie (inbouw) ICN3314-20 is voorzien van DuoCooling. Er vindt geen luchtuitwisseling plaats tussen koel- en vriesgedeelte. De speciale FrostSafe-laden in het vriesgedeelte voorkomen dat koude lucht ontsnapt. Dit is beter voor je ingevroren voedsel en je hebt minder energie nodig om je vriesgedeelte op temperatuur te houden. Door het NoFrost-systeem wordt het vocht uit de afgekoelde lucht gehaald. Geen condensvorming in je koelgedeelte meer en geen afzetting van ijs in je vriesgedeelte. Handmatig ontdooien is bij deze Liebherr dus nooit meer nodig.
Erg stil en zeer zuinig met energie
Als de koeling van je koelvriescombinatie aanslaat, kan het hinderlijk geluid produceren. De Liebherr koelvriescombinatie (inbouw) ICN3314-20 heeft echter een maximaal geluidsniveau van 38 dB. Dit mag je vergelijken met het geluid van een heel rustig gesprek. Per jaar verbruikt deze zuime koelvriescombinatie ongeveer 230 kWu. Vergeleken met vergelijkbare koelvriescombinaties is dit zeer zuinig. Deze Liebheer koelvriescombinatie heeft dan ook een plek in de erg zuinige A++ energie-efficiëntieklasse. Grote kans dat je bij de jaarafrekening van je energiemaatschappij geld terug ontvangt.

Laatst bekende prijs: € 1399.00

Bekijk alle Liebherr koelvriescombinatie (inbouw) ICN3314-20 reviews