Liebherr koelvriescombinatie (inbouw) ICNS 3324-20 review

Liebherr koelvriescombinatie (inbouw) ICNS 3324-20 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Liebherr koelvriescombinatie (inbouw) ICNS 3324-20

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Luxe koelvriescombinatie Liebherr ICNS 3324-20
Professioneel koelen, maar dan thuis! De Liebherr ICNS 3324-20 is onder meer voorzien van No-Frost, BioCool en een ergonomische ijslade. Met energieklasse A++ is dit een zuinige koelkast.
Ergonomie en gebruik van de Liebherr ICNS 3324-20
De Liebherr ICNS 3324-20 is een inbouw koelvriescombinatie met het vriesvak onder. De draairichting van de deur is verwisselbaar, zodat je deze kan aanpassen aan jouw ruimte. Handig is dat je bij deze koelvriescombinatie ook de hoogte kan aanpassen. Dit kan je doen met de verstelbare voeten aan de onderzijde. Veilig aan de Liebherr ICNS 3324-20 zijn het open deur-alarm en het kinderslot, waardoor hij nooit zomaar open zal staan.
Aan de slag met het koelgedeelte
Inruimen maar! Je hebt de beschikking tot 5 legplateaus in het koelgedeelte. Daarvan kan je er 4 in hoogte verstellen. In de transparante groentelade kan je je groente en fruit bewaren en vers houden. De Liebherr ICNS 3324-20 heeft 3 deurvakken in het koelgedeelte, waarvan de onderste geschikt is voor grotere flessen. Het middelste deurvak biedt algemene opbergruimte en het bovenste deurvak heeft een mooi eierenrekje, geschikt voor 20 eieren. Naast de handige indeling, biedt de De ICNS 3324-20 bijzondere functies om jouw gerechten vers te houden en je werk uit handen te nemen:
No-Frost, zodat je nooit meer hoeft te ontdooien.
BioCool om de vochtigheidsgraad te regelen
Duocooling voor een goed geregelde koeling en vriezer.
Door de vochtigheidsgraad met BioCool te regelen, kan je groente en fruit langer vers houden. DuoCooling houdt in dat de temperatuur van de koeling en vriezer onafhankelijk van elkaar geregeld worden. Dit is zeer nauwkeurig en zorgt ervoor dat er geen uitwisseling van lucht (en van etensgeuren) tussen koeling en vriezer plaatsvindt.
Modern vriesvak
Het vriesvak van de Liebherr ICNS 3324-20 heeft een handige ijslade met deksel. Deze kan je hermetisch afsluiten en makkelijk verplaatsen zonder te knoeien. De vriezer heeft een capaciteit van 10 kg per 24 uur en 3 legplateaus. Door No-Frost ontstaat er geen ijsvorming.
Zorgeloos koelen en vriezen
Nooit meer ontdooien, BioCool en de handige ijslade maken de Liebherr ICNS 3324-20 een comfortabele koelvries combinatie. Daarbij is hij stil en ergonomisch in het gebruik.

Laatst bekende prijs: € 1299.00

Bekijk alle Liebherr koelvriescombinatie (inbouw) ICNS 3324-20 reviews

About the Author