Liebherr koelvriescombinatie (inbouw) ICS3334-20 review

Liebherr koelvriescombinatie (inbouw) ICS3334-20 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Liebherr koelvriescombinatie (inbouw) ICS3334-20

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Liebherr ICS3334-20: ruim en zuinig tegelijk
De Liebherr ICS3334-20 is een inbouw koelvriescombinatie met een totale inhoud van 274 liter. In de koelkast kun je een totaal volume van 194 liter gebruiken, terwijl de vriezer goed is voor 80 liter. Met het A++ label is dit een zuinig toestel. Het gemiddelde verbruik op jaarbasis bedraagt 235 kWh.
Het ideale toestel voor gezinnen
De koelvriescombinatie is in elke keukenkast in te bouwen. De koelkast is uitgerust met het sleepdeursysteem. Dit maakt de montage in je kast gemakkelijk. Bovendien sluit je de deur van de koelkast of diepvries op deze manier heel snel met weinig energieverlies. Ook is deze koelkast voorzien van een kinderslot. Zo is het een ideaal toestel voor gezinnen die voeding belangrijk vinden.
Vijf legplateaus en twee groenteladen
Met maar liefst vijf legplateaus en twee groenteladen, kun je je etenswaren optimaal bewaren en rangschikken. Deze legplateaus zijn gemaakt van glas. Je neemt ze gemakkelijk uit het toestel weg om ze schoon te maken. Ook kun je ze op de hoogte monteren die je zelf verkiest. Het geluid van het toestel is beperkt tot 35 dB. De volledige inhoud van je koelkast en diepvries wordt verlicht met LED-verlichting. Koop je dit toestel, dan krijg je er een liggend flessenrek en een eierrekje bij. In het flessenrek kun je gemakkelijk open flessen bewaren.
Snelvriesfunctie zorgt voor behoud van smaak
De diepvries van de Liebherr ICS3334-20 bevindt zich onderaan het toestel. Laat je de deur iets te lang open staan, dan krijg je een alarm te horen. Bij stroomuitval blijven de voedingswaren tot 22 uur diepgevroren in het toestel. De snelvriesfunctie laat je toe om porties op korte tijd in te vriezen. Zo blijft de smaak bij het ontdooien ook goed bewaard. Kortom, houd je van lekker koken voor het hele gezin en zoek je een zuinige en ruime koelvriescombinatie? Dan is de Liebherr ICS3334-20 perfect om in je keuken in te bouwen!

Laatst bekende prijs: € 1199.00

Bekijk alle Liebherr koelvriescombinatie (inbouw) ICS3334-20 reviews

About the Author