Liebherr koelvriescombinatie (inbouw) IKB2760-20 review

Liebherr koelkast (inbouw) IKB2760-20 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Liebherr koelkast (inbouw) IKB2760-20

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Liebherr koelvriescombinatie (inbouw) IKB2760-20
Met deze Liebherr haal je een royale koelkast in huis die genoeg ruimte biedt voor al jouw weekboodschappen. Dankzij Variosafe ziet de koelkast er altijd opgeruimd uit en de SoftSystem deursluiting zorgt ervoor dat de deur zachtjes sluit.
Koelkast met overzichtelijke indelingsmogelijkheden
Het apparaat heeft een nettocapaciteit van maar liefst 265 liter. Deze 265 liter is ingedeeld met verschillende legplanken en deurvakken. De twee Variosafe boxen met doorschijnend ontwerp zorgen ervoor dat je altijd zicht hebt op jouw etenswaren. Bovendien is Variosafe ideaal om kleinere levensmiddelen, zoals potjes en tubes, in op te bergen. Behalve de voordelen van Variosafe kun je bij deze koelkast ook profiteren van laden op een telescooprails. De schuifladen kunnen hierdoor gemakkelijk worden uitgetrokken, zodat je heel soepeltjes kunt zien wat zich in de laden bevindt. De deurvakken geven jouw nog meer opbergmogelijkheden. Zo is het mogelijk om grote flessen in deurvakken te plaatsen en is er ook een bakje om eieren in uit te stallen.
BioFresh: techniek voor extra lange houdbaarheid
Een temperatuur net boven de nul graden en een ideale luchtvochtigheid zorgen ervoor dat de etenswaren in het apparaat optimaal blijven smaken en hun vitamines langen blijven behouden dan wanneer deze in een reguliere koelkast geplaatst zouden worden. Het Biofresh gedeelte is een mooie aanvulling op de rest van de koelruimte.
Optimale zuinigheid
Met een energie-efficiëntieklasse van A++ valt deze koelkast onder de energiezuinige apparaten. Het jaarlijkse energieverbruik komt namelijk neer op 124 kilowattuur. Dit is onder andere te danken aan de LED lichtzuilen in het apparaat die op een energiezuinige wijze de koelkast gelijkmatig verlichten. Deze Liebherr koelkast is te omschrijven als een prima koelkast die jouw etenswaren optimaal koelt, maar daarnaast nog net dat beetje extra heeft. De efficiënte indelingsmogelijkheden zorgen ervoor dat jouw weekboodschappen prima in het apparaat passen en dat de etenswaren bovendien goed zichtbaar zijn. Het BioFresh gedeelte is ideaal om de etenswaren langer smakelijk te houden en de zuinige energie-efficiëntieklasse zorgt ervoor dat jouw energierekening niet te hoog zal oplopen.

Laatst bekende prijs: € 1399.00

Bekijk alle Liebherr koelkast (inbouw) IKB2760-20 reviews

About the Author