Liebherr koelvriescombinatie (inbouw) IKBP3560-20 review

Liebherr koelkast (inbouw) IKBP3560-20 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Liebherr koelkast (inbouw) IKBP3560-20

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De Liebherr koelvriescombinatie (inbouw) IKBP3560-20 voor gebruiksgemak en efficiëntie
De strak vormgegeven Liebherr koelvriescombinatie (inbouw) IKBP3560-20 geeft je veel ruimte die je zelf eenvoudig indeelt en schoon kunt houden. Moderne opties zorgen voor energiebesparing en een betere voedselkwaliteit, ook bij langdurige opslag.
Veel ruimte, makkelijk in te delen en te reinigen
Deze handige Liebherr koelvriescombinatie (inbouw) IKBP3560-20 past in jouw keuken als je een nis hebt van 177,2 x 56 x 55 cm. De inhoud van je koelkast is met 301 liter ruim voldoende voor een standaard gezin. Deze koelkast heeft maar liefst drie aparte compartimenten voor groente en fruit. Ze zijn gemaakt van transparante en gemakkelijk te reinigen kunststof en bieden je in één oogopslag veel overzicht. In het bovenste deel zie je vijf draagplateaus die naar eigen inzicht op de voor jou handigste hoogte kunt plaatsen. De binnenkant van je deur geeft je een aantal makkelijk te verplaatsen GlassLine deurvakken en twee handige Varioboxen. Alle onderdelen zijn gemakkelijk eruit te halen en je kunt ze gewoon in je afwasmachine reinigen.
Moderne opties voor betere voedselkwaliteit
De BioFresh lades van je Liebherr koelkast zijn geplaatst op telescooprails. Je schuift hiermee de lades gemakkelijk naar voren om je nieuwe voorraad levensmiddelen snel geordend op te bergen. Dit scheelt tijd en energie. In BioFresh containers kun je de optimale luchtvochtigheid zelf instellen. Dit zorgt ervoor dat je groente en fruit langer houdbaar blijven, omdat je micro-organismen veel minder kans geeft om je voedsel aan te tasten. Het GlassLine deurinterieur is voorzien van veiligheidsglas, makkelijk te hanteren en te reinigen. Door de SoftSystem-sluitdemping sluiten je deuren automatisch en op een zachte manier. Hierdoor zal niets omvallen en blijft alles in je Liebherr koelvriescombinatie (inbouw) IKBP3560-20 op de juiste temperatuur.
Stil en zuinig in het gebruik
De Liebherr koelvriescombinatie (inbouw) IKBP3560-20 zul je nauwelijks horen werken. Met een geluidsniveau van 35 dB kun je gerust op gedempte toon met elkaar praten zonder je te hoeven inspannen. Per jaar verbruikt je koelkast ongeveer 89 kWu aan energie. Dit levert hem een plek op in de zuinigste energie-efficiëntieklasse A+++ en dat ga je op een positieve manier merken aan je energierekening.

Laatst bekende prijs: € 1899.00

Bekijk alle Liebherr koelkast (inbouw) IKBP3560-20 reviews

About the Author