Liebherr wijnkoelkast (inbouw) EWTDF2353 review

Liebherr wijnkoelkast (inbouw) EWTDF2353 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Liebherr wijnkoelkast (inbouw) EWTDF2353

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De ideale wijnkoelkast voor liefhebbers
Kies voor een ingebouwde wijnkoelkast van topkwaliteit als je van wijn houdt. De Liebherr wijninbouw koelkast EWTDF2353 staat prachtig in elke keuken en je voorraad wordt overzichtelijk gepresenteerd.
Aparte temperatuurzones voor rode en witte wijn
Connaisseur, collectioneur of levensgenieter – iedereen die een goed glas wijn weet te waarderen weet ook hoeveel invloed temperatuur kan hebben op de smaak van wijn. Zelfs een volle witte wijn verliest zijn intensiteit als de fles te koud geserveerd wordt. En teveel temperatuurschommelingen zijn funest voor een mooie rode oplegwijn. Met de Liebherr wijninbouw koelkast EWTDF2353 hoef je je daar geen zorgen over te maken. De twee apart regelbare temperatuurzones maken het mogelijk zowel de witte wijn als de rode wijn onder ideale omstandigheden te bewaren. De luxe acaciahouten plateaus zijn uittrekbaar, zodat je de etiketten goed kunt lezen zonder de fles te bewegen. Bovendien is de Liebherr wijninbouw koelkast EWTDF2353 voorzien van heldere LED-verlichting die geen warmte afgeeft, en apart aan of uit gezet kan worden. De verlichting is ook dimbaar, zodat je wijnkoelkast een echt sfeerelement in je keuken kan zijn.
Elegante Liebherr wijninbouw koelkast EWTDF2353
De glazen deur van de Liebherr wijninbouw koelkast EWTDF2353 heeft een UV-coating en alarm. Dus als de deur per ongeluk open blijft staan hoor je dat meteen. Het frame van de deur kan aangepast worden zodat je ingebouwde wijnkoelkast volledig geïntegreerd wordt in je keuken. Ook de draairichting van de deur is naar wens aan te passen. De capaciteit van deze topkwaliteit wijnkoelkast is 48 flessen. Zo kun je een ruime keuze uit je wijncollectie op drinktemperatuur binnen handbereik hebben. Ook als je niet drinkt kun je genieten van het zicht op je fraai verlichte flessen. De Liebherr wijninbouw koelkast EWTDF2353 biedt je het beste voor je wijn en het mooiste voor je keuken.

Laatst bekende prijs: € 2749.00

Bekijk alle Liebherr wijnkoelkast (inbouw) EWTDF2353 reviews

About the Author