Miele koelkast K12020 S-1 review

Miele koelkast K12020 S-1 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Miele koelkast K12020 S-1

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De Miele K 12020 S-1: een praktische tafelmodel koelkast
Deze Miele tafelmodel koelkast heeft een handige indeling. Met de verstelbare plateaus pas je de koelkast aan op jouw wensen. Daarnaast zijn de opbergvakken in de binnendeur eenvoudig schoon te maken.
Een koelkast met een praktische en flexibele indeling
De Miele K 12020 S-1 is een vrijstaande koelkast. Met een inhoud van 160 liter biedt het apparaat genoeg ruimte voor een tafelmodel koelkast. De ijskast is 60 centimeter breed en 85 centimeter hoog. Daarnaast is de draairichting van de deur verwisselbaar. Hierdoor kun je deze compacte koelkast overal kwijt. De indeling is praktisch. Zo zijn er twee groentelades, een flessenrek, een eierenrekje en verstelbare plateaus. Je kunt de ruimte dus aanpassen aan jouw wensen. De koelkast is ook redelijk energiezuinig. Met een energieklasse van A+ valt dit apparaat binnen de energiezuinigste klasse A.
Eenvoudig schoon te houden
De Miele koelkast K 12020 S-1 maakt gebruik van ComfortClean-opbergvakken. Niet alleen zijn deze vakken krasbestendig, maar ook nog eens chemicaliën- en temperatuurbestendig. Daarnaast zijn de opbergvakken in de binnendeur goed schoon te maken. Ze mogen namelijk tot 55 graden Celsius in de vaatwasser. Zo weet je zeker dat je je boodschappen in een hygiënische omgeving op kunt bergen. Je bespaart daarnaast ook tijd met de functie automatisch ontdooien. Zo hoef je dit niet meer handmatig te doen. Als je op zoek bent naar een tafelmodel koelkast met een flexibele indeling, dan is deze Miele K 12020 S-1 een aanrader. Daarnaast kun je je boodschappen hygiënisch opbergen met de ComfortClean-opbergvakken in de binnendeur. Het is een compacte koelkast met verrassend veel ruimte.

Laatst bekende prijs: € 399.00

Bekijk alle Miele koelkast K12020 S-1 reviews

About the Author