Proline koelkast (inbouw) PRI190-F-2-LED review

Proline koelkast (inbouw) PRI190-F-2-LED review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Proline koelkast (inbouw) PRI190-F-2-LED

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Proline inbouw koelkast PRI190-F-2-LED
Deze kleine koelkast is dankzij zijn afmetingen zeer geschikt voor de kleinere keuken. Het apparaat is voorzien van duurzame LED verlichting en de diverse elementen in de koelkast zorgen ervoor dat je jouw etenswaren efficiënt kunt indelen.
Klein apparaat voor de kleinere keuken
Deze Proline koelkast heeft een breedte en diepte van 54 centimeter en is 122,5 centimeter hoog. De nettocapaciteit van het koelgedeelte is 171 liter en de nettocapaciteit van de vriezer is 15 liter. Met deze afmetingen en inhoud valt dit apparaat onder de kleinere koelkasten, waardoor de koelkast zeer geschikt is voor de kleinere keuken. Bovendien is het apparaat ook een goede keuze voor in studentenkamers. De draairichting van de deur van de koelkast kan zowel naar links als naar rechts ingesteld worden. Hierdoor is de kans dat dit apparaat past in een kleinere ruimte nog groter.
Vriezer met 4-sterrenaanduiding
Wat dit apparaat extra luxe maakt, is dat deze voorzien is van een vriezer. Hierdoor heb je toch de mogelijkheid om wat etenswaren in te vriezen en hoef je niet per se een aparte vriezer aan te schaffen. De vriezer is bovendien een vriezer met een 4-sterrenaanduiding. Dit betekent dat dit model temperaturen tussen de -24 en -40 graden kan behalen. Dankzij deze temperaturen is het mogelijk om etenswaren jarenlang te bewaren.
Efficiënte indelingsmogelijkheden
De koelkast is voorzien van verschillende elementen die het efficiënt indelen van het apparaat zo makkelijk mogelijk maken. Je kunt hierbij denken aan deurvakken, legplateaus en een groentelade.
Alles om jouw producten lang vers te houden
Ondanks dat het apparaat kleinere afmetingen heeft dan de reguliere koelkasten, heeft dit model toch alles wat je nodig hebt. De verschillende indelingsmogelijkheden zorgen ervoor dat je zo efficiënt mogelijk om kunt gaan met de geringe ruimte. Daarnaast zorgt het vriesvakje met 4-sterrenaanduiding ervoor dat je zelfs wat producten onder de beste omstandigheden in kunt vriezen.

Laatst bekende prijs: € 279.00

Bekijk alle Proline koelkast (inbouw) PRI190-F-2-LED reviews

About the Author