Proline koelkast PLF240L review

Proline koelkast PLF240L review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Proline koelkast PLF240L

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Grote koelkast voor een betaalbare prijs
De Proline PLF240L is een goed geprijsde koelkast met een inhoud van 240 liter. Bewaar producten zoals jij het wilt met de flexibele indeling en de verwisselbare draaideur.
Flexibele indeling met verstelbare legplaten
De vrijstaande Proline PLF240L is een zogenaamde 1-deurskoelkast. Achter de deur heb je de beschikking over een grote koelruimte met een inhoud van 240 liter. Wil je graag grote producten bewaren? Dankzij de verstelbare glazen legplaten kun je in een handomdraai de ruimte creƫren die je nodig hebt om bijvoorbeeld een bruidstaart of een uitgebreid kerstdiner te bewaren. Standaard beschikt de Proline PLF240L over een rechtsdraaiende deur. Past deze opstelling niet helemaal in je huidige keuken? Dan is het goed om te weten dat de draairichting van de deur verwisselbaar is, zodat je ook een linksdraaiende deur kunt instellen. De flexibele indeling van de Proline PLF240L kun je helemaal aanpassen naar jouw eigen behoeftes.
Geschikt voor grote gezinnen
De grote koelruimte van 240 liter is ruim voldoende voor grote gezinnen met 3 of meer kinderen of voor mensen die graag grote producten willen bewaren. Je hoeft niet bang te zijn dat deze Proline koelkast door de 240 liter inhoud over grote afmetingen beschikt. De hoogte bedraagt 143 centimeter en de breedte en diepte is respectievelijk 55 en 58 centimeter. Deze standaard breedte- en dieptematen maken het mogelijk dat dit model in veel keukens geplaatst kan worden. Je hoeft niet bang te zijn dat een koelkast in deze prijscategorie veel stroom verbruikt. De Proline PLF240L beschikt over het zuinige A+ energielabel. Ook het geluidsniveau is met 42dB zeer acceptabel te noemen.
Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding
Zoek je een nieuwe koelkast met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding? Deze flexibele koelkast pas je gemakkelijk aan naar jouw wensen, zodat je altijd de perfecte koelruimte kunt realiseren.

Laatst bekende prijs: € 249.00

Bekijk alle Proline koelkast PLF240L reviews

About the Author