Proline koelvriescombinatie (inbouw) PCI 259-F-2-LED review

Proline koelvriescombinatie (inbouw) PCI 259-F-2-LED review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Proline koelvriescombinatie (inbouw) PCI 259-F-2-LED

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De Proline koelvriescombinatie (inbouw) PCI 259-F-2-LED, handig en zuinig
De Proline koelvriescombinatie (inbouw) PCI 259-F-2-LED is een zeer goed verlichte koelkast met veel ruimte voor een middelgroot gezin. Hij is gemakkelijk zelf in te delen en netjes in te bouwen. Je hoort hem niet werken en hij is zuinig met energie.
Makkelijk zelf in te delen
De Proline koelvriescombinatie (inbouw) PCI 259-F-2-LED past in een inbouwnis met een hoogte van 177 cm, een breedte van 56 cm en een diepte van 55 cm. Deze koelvriescombinatie geeft je 158 liter koelruimte en 65 liter ruimte om vlees, vis en brood in te vriezen. Het vriesvak is onderverdeeld in drie compartimenten met transparante bakken, zodat je goed kunt zien wat je in elk vak bewaart. De vier legplateaus van hoogwaardig veiligheidsglas in de koelruimte zet je op elke gewenste hoogte neer en ook de deurvakken zijn gemakkelijk in hoogte te verstellen. In deze Proline is op diverse plekken led-verlichting geïntegreerd. Niet alleen is led-verlichting erg energiezuinig, het geeft je ook zeer helder licht voor langere tijd.
Veel ruimte en een goede vriescapaciteit
De Proline koelvriescombinatie (inbouw) PCI 259-F-2-LED is uitgerust met een sleepdeursysteem. Een van de bekende nadelen van sleepdeuren is het feit dat ze ruimte in beslag kunnen nemen, zodat je feitelijk minder levensmiddelen gekoeld kunt bewaren. Bij deze Proline is het ontwerp van de sleepdeur echter zodanig, dat je niet kunt spreken van ruimteverlies. Veel mensen kopen graag hun levensmiddelen in het groot in, vanwege prijsvoordelen. Dan is het wel zaak dat vlees snel ingevroren kan worden. De vriezer van deze Proline koelvriescombinatie is in staat om 3 kg binnen 24 uur volledig in te vriezen. Over voedselkwaliteit, ook bij langere bewaartijden, hoef jij je dus geen zorgen te maken.
Zuinig met energie
Je Proline koelvriescombinatie (inbouw) PCI 259-F-2-LED produceert net als alle andere koelvriescombinaties achtergrondgeluid. Echter, met een geluidsniveau van 43 dB hoef je echt je stem niet te verheffen. Op jaarbasis verbruikt deze Proline koelvriescombinatie (inbouw) PCI 259-F-2-LED 243 kWu aan energie. Hij is ingedeeld in energie-efficiëntieklasse A+. Bij de volgende jaarafrekening van je energiemaatschappij zul je merken dat je misschien wel veel geld overhoudt.

Laatst bekende prijs: € 349.00

Bekijk alle Proline koelvriescombinatie (inbouw) PCI 259-F-2-LED reviews

About the Author