Samsung koelkast (inbouw) BRR19M010WW/EG review

Samsung koelkast (inbouw) BRR19M010WW/EG review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Samsung koelkast (inbouw) BRR19M010WW/EG

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De Samsung inbouw koelkast BRR19M010WW/EG is praktisch en zuinig
De Samsung inbouw koelkast BRR19M010WW/EG geeft je veel ruimte voor een voordelige prijs. Je deelt hem zelf gemakkelijk op maat in en houdt eenvoudig overzicht op alles wat je koel wilt bewaren. Deze stille koelkast is zuinig met energie.
Veel ruimte, op maat in te delen
Heb je in jouw inbouwkeuken een nis van 122,1 x 56 x 55 cm, speciaal voor een koelkast? Dan is deze Samsung inbouw koelkast BRR19M010WW/EG een uitstekende optie als je een klein gezin hebt of met zijn tweeën woont. Hij geeft je 170 liter koelruimte en heeft bovendien een klein ingebouwd vriesvak met een inhoud van 14 liter. Genoeg voor wat vlees, een brood en een pizza. De drie legplateaus van veiligheidsglas zet je zelf op de door jou gewenste hoogte. Daarnaast heb je ook twee ruime kunststof deurvakken. Zo pas je het interieur van je koelkast helemaal aan op jouw eigen consumptiepatroon.
Handige opties en eenvoudig te reinigen
Flessen met gekoelde drank kunnen vaak behoorlijk in de weg staan als je wilt koken of je boodschappen in je koelkast wilt opbergen. Deze Samsung inbouw koelkast BRR19M010WW/EG heeft echter een speciaal flessenrek van roestvrij staal. Je haalt dit rek eenvoudig uit je koelkast en plaatst er je flessen in. Zo nemen ze zo min mogelijk ruimte in en bewaar je ze bovendien stabiel. Je koelkast heeft ook een groot en transparant groente- en fruitvak. Deze groentelade, de glasplaten en deurvakken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die eenvoudig hygiënisch te reinigen zijn. Dit houdt je voedingsmiddelen langer in topconditie.
Stil en zuinig in het gebruik
Deze praktische koelkast met sleepdeursysteem is een aanwinst voor je keuken. Als hij werkt, zul je hem nauwelijks horen. Zijn geluidsniveau van 41 dB is te vergelijken met een gesprek op gedempt niveau. Je zult deze Samsung inbouw koelkast BRR19M010WW/EG natuurlijk zeven dagen per week en 24 uur per dag laten werken. Toch is de kans groot dat je gaat besparen op je energierekening. Per jaar verbruikt deze Samsung koelkast slechts 198 kWu. Deze prestatie heeft hem een plek in de zuinige energie-efficiëntieklasse A+ opgeleverd.

Laatst bekende prijs: € 399.00

Bekijk alle Samsung koelkast (inbouw) BRR19M010WW/EG reviews

About the Author