Samsung koelvriescombinatie (inbouw) BRB260010WW/EF Outlet review

Samsung koelvriescombinatie (inbouw) BRB260010WW/EF Outlet review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Samsung koelvriescombinatie (inbouw) BRB260010WW/EF Outlet

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Overzichtelijke inbouw koelkast
Een koelkast is een belangrijk apparaat in huis, je maakt er immers dagelijks gebruik van. Het is dan ook belangrijk om een goede koelkast te hebben die voldoet aan al je wensen. De Samsung BRB260010WW/EF is een energiezuinige koelkast met een open indeling. Dankzij de open indeling kun je in één oogopslag al je producten zien. Zo weet je altijd wat je nog in huis hebt. De inbouw koelkast wordt ingebouwd in je keuken en past daardoor mooi bij het interieur. De Samsung BRB260010WW/EF beschikt over een vriesgedeelte, zodat er ook ruimte is om pizza's, ijs of restjes te bewaren.
Voorzien van handige functies
De Samsung BRB260010WW/EF is voorzien van veel handige functies. Alle plateaus van de Samsung koelkast zijn eenvoudig te verplaatsen, zodat je de koelkast naar wens in kan delen. De Samsung koelkast beschikt over het All-around Cooling systeem. Met dit systeem wordt de koelkast gelijkmatig gekoeld. Dit zorgt ervoor dat de temperatuur constant blijft. Misschien ben je gewend dat je de koelkast om de zoveel tijd eens moet ontdooien. Met de Samsung BRB260010WW/EF is dit niet nodig, de koelkast beschikt namelijk over No Frost technologie. Met deze technologie wordt de lucht sneller gekoeld en voorkom je ijsafzetting op de wanden van de koelkast. De vriezer is handig ingedeeld met de Easy Slide. Deze uitschuifbare plank zorgt ervoor dat je overal makkelijk bij kunt.
Voordelen aan de Samsung BRB260010WW/EF
Energiezuinig met energielabel A+
Nooit meer ontdooien dankzij de No Frost technologie
Vriesruimte met Easy Slide
All-around Cooling systeem
Met 37 decibel relatief stil
De koelkast met veel gebruiksgemak
De Samsung BRB260010WW/EF inbouw koelkast is een goede koelkast voor een wat kleiner gezin. De handige functies vergroten het gebruiksgemak en bieden veel toegevoegde waarde aan het apparaat. De flexibel in te delen ruimte zorgt ervoor dat je al je boodschappen makkelijk kwijt kunt. Ben je op zoek naar een goede energiezuinige koelkast? Dan is de Samsung BRB260010WW/EF een goede optie.

Laatst bekende prijs: € 649.00

Bekijk alle Samsung koelvriescombinatie (inbouw) BRB260010WW/EF Outlet reviews