Samsung koelvriescombinatie (inbouw) BRB260135WW/EF review

Samsung koelvriescombinatie (inbouw) BRB260135WW/EF review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Samsung koelvriescombinatie (inbouw) BRB260135WW/EF

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Samsung koelvriescombinatie BRB260135WW/EF
Energielabel A++: Energiezuinig koelen
No Frost: Geen ijsvorming en dus nooit meer ontdooien
Met No Frost behoort het ontdooien van de vriezer tot het verleden. Dankzij de koude luchtstromen van het ‘Multi Airflow’-systeem op alle niveaus blijft het vriesgedeelte ijsvrij en het koelgedeelte condensvrij. IJsvorming zorgt ervoor dat je koelkast harder moet werken. Dit is niet meer nodig en zo bespaar je een hoop energie. De koude luchtstromen op alle niveaus zorgen voor een constantere temperatuur, waardoor je voedsel langer vers blijft. Ook wordt de temperatuur sneller hersteld na het openen van de deur.
Deur-op-deursysteem
Smart Space met 266 L inhoud: De nieuwe kijk op indelen
Smart Space is een revolutie in koelkasten die de ruimte in je koelkast optimaliseert voor meer en gemakkelijker opslag van voedsel. Opbergen en tevoorschijn halen; alles gaat handiger met de efficiënt ingerichte ruimte van deze koelkast. Het omvat oplossingen voor behoud van versheid, en ook het makkelijk plaatsen en pakken van voedsel. Zo is de koelkast flexibel naar eigen wens in te delen. Daarnaast is Space Max belangrijk onderdeel hiervan.
De slimme SpaceMax Technologie geeft de koelkast tot wel 30% meer binnenruimte t.o.v. conventionele koelkasten. Daardoor ontstaat er extra ruimte voor verse ingrediënten, zonder dat je dat aan de buitenkant ziet. Dit wordt mogelijk gemaakt door het verbeterde isolatie materiaal genaamd Vacuum Insulation Panel. Dit zorgt ervoor dat wanden van de koelkast dunner zijn en dat hij nog steeds energiezuinig is.
Digital Inverter Compressor: Gelijkmatig en constant koelen met 10 jaar garantie
Dankzij de koude luchtstromen van het ‘Multi Airflow’-systeem op alle niveaus is de temperatuur veel gelijkmatiger verdeeld in het koel- en vriesgedeelte. De compressor vormt het ‘hart’ van de koelkast. In tegenstelling tot conventionele compressoren, die slechts twee patronen kennen – ‘aan’ en ‘uit’ -, werkt de Digital Inverter Compressor op 5 verschillende standen. Hierdoor blijft de temperatuur constanter en blijft je voedsel langer vers. Samsung geeft standaard 10 jaar garantie op de Digital Inverter Compressor.
All Around Cooling: Gelijkmatige koeling over iedere plank, voor een constante temperatuur
Het All Around Cooling systeem koelt gelijkmatig, tot in iedere hoek. Via een aantal openingen wordt er een koele lucht uitgeblazen over iedere plank. Zo blijft de temperatuur constant en je eten en drinken daardoor langer vers.
194 L koelen en 72 L vriezen
Omkeerbare deur: Gemakkelijk aan te passen naar elke ruimte

Laatst bekende prijs: € 849.00

Bekijk alle Samsung koelvriescombinatie (inbouw) BRB260135WW/EF reviews

About the Author