Siemens iQ500 koelkast KS36VAX3P review

Siemens iQ500 koelkast KS36VAX3P review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Siemens iQ500 koelkast KS36VAX3P

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Je etenswaren blijven HyperFresh in de Siemens iQ500 KS36VAX3P
De Siemens iQ500 KS36VAX3P is een vrijstaande koelkast met een opvallend design. De antracietkleurige deur en de metaalkleurige zijkanten geven je keuken een designtoets. Het toestel heeft een riante opbergruimte van 346 liter. Groenten en fruit hou je tot twee keer langer vers in de HyperFresh-lade met apart regelbare luchtvochtigheid.
Zeven legplateaus en elektronische temperatuurregeling
Met een netto inhoud van 346 liter en maar liefst zeven legplateaus is de Siemens iQ500 KS36VAX3P een zeer ruime koelkast. Van de zeven legplateaus zijn er vier verstelbaar. Ze zijn gemaakt uit veiligheidsglas. Alles in dit toestel is gericht op comfort en energiezuinigheid. Zo is de temperatuur nauwkeurig en elektronisch regelbaar. En houd je de deur bijvoorbeeld wat langer dan nodig open, dan hoor je een geluidssignaal. Met de verticale handgreep kun je de deur trouwens gemakkelijk openen en sluiten.
Geen geurtjes dankzij de AirFresh-filter
Er zijn bovendien nog heel wat meer interessante functies aan dit toestel. Zo geef je met de AirFresh-filter geurtjes geen kans. Er is steeds een aangenaam klimaat. De FreshSense-sensoren zorgen dan weer voor een constante temperatuur.
Rechtstreeks tegen de muur te plaatsen
Groenten en fruit bewaren doe je in de HyperFreshPlus-lade. Dit is een lade met een eigen regeling van de luchtvochtigheid. Groenten en fruit blijven extra lang hun lekkere textuur behouden. Met een maximaal geluidsniveau van 39 dB is dit een zo goed als geruisloos toestel. Het is dan ook ideaal om in een leefkeuken te plaatsen. Je kunt het toestel bovendien rechtstreeks tegen de muur plaatsen, waardoor je heel weinig ruimte verliest. De draairichting van de deur is wisselbaar zodat je deze koelkast altijd op de gewenste plek in de keuken kunt plaatsen.
Leggers uit veiligheidsglas
De Siemens iQ500 koelkast KS36VAX3P is uitgerust met een verchroomde flessenhouder en een vijf deurvakken, waaronder eentje met een EasyLift-deksel wat handig is om boter in te bewaren. Dankzij de ingebouwde ledverlichting heb je bovendien steeds een goed overzicht over de inhoud van je koelkast. Kortom, ben je op zoek naar een ruime koelkast en moet een toestel voor jou ook een mooie look hebben? Dan is de Siemens iQ500 koelkast KS36VAX3P echt een toestel voor jou!

Laatst bekende prijs: € 879.00

Bekijk alle Siemens iQ500 koelkast KS36VAX3P reviews

About the Author