Siemens KI24LV52 combi-fridge review

Siemens KI24LV52 combi-fridge review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Siemens KI24LV52 combi-fridge

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Siemens KI24LV52, combi-fridge met mechanische temperatuurregeling
De Siemens KI24LV52 is een combi-fridge met een netto inhoud van 204 liter. 187 liter hiervan behoort tot het koelgedeelte, 17 liter is een compacte diepvriesruimte die ideaal is om enkele ijsjes, pizza of diepvriesmaaltijden in te bewaren. De combi-fridge is voorzien van een mechanische temperatuurregeling met een uiterst performante werking. Hij valt binnen een A+ klasse wat inhoudt dat hij zuinig is en slechts 234 kWu per jaar verbruikt. Hij wordt ingebouwd in de keuken in een nis met een hoogte van 122,5 cm, een diepte van 55 cm en een breedte van 56 cm.
Alles voor een optimale indeling van je levensmiddelen
Aan de binnenzijde is het koelgedeelte van de Siemens KI24LV52 voorzien van alle extra’s die nodig zijn om het volume optimaal te benuttigen. Onderaan vind je een CrisperBox met een gegolfde bodem voor fruit en groenten. Dankzij deze slim ontworpen bodem krijgt condens geen kans en blijven je verse groenten en fruit langer goed. De deur is voorzien van 4 vakken met verschillende hoogtes zodat er zowel plek is voor grote flessen als kleinere potjes met saus of melkbussen. In het hoofdgedeelte van de koelkast zijn er niet minder dan vijf legplateaus voor handen om alles geordend en netjes op te bergen. Daarnaast is er ook een flessenrek zodat ze niet beginnen rollen wanneer je ze in de koelkast plaatst. Vier legplateaus zijn verstelbaar zodat je de ruimte naar eigen keuze kunt indelen. Dankzij het gebruik van veiligheidsglas is het geheel bijzonder onderhoudsvriendelijk.
Geruisloos en makkelijk te integreren in je keuken
Wanneer je de Siemens KI24LV52 wil inbouwen in je keuken, heb je ruim voldoende mogelijkheden om een goede plek uit te kiezen. De draairichting van de deur is wisselbaar zodat je hier alvast geen rekening mee moet houden. Enkel de grootte van de nis is belangrijk wanneer je aan het ontwerpen gaat. Met een geluidsniveau van amper 37 dB is de Siemens KI24LV52 bovendien geruisloos. Je hoort niet dat hij aanwezig is wat in een open keuken zeker een groot voordeel is. Met de Siemens KI24LV52 heb je dan ook alles in handen om je levensmiddelen op een kwalitatieve manier te bewaren.

Laatst bekende prijs: € 469.00

Bekijk alle Siemens KI24LV52 combi-fridge reviews