Siemens KI24RV52 koelkast review

Siemens KI24RV52 koelkast review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Siemens KI24RV52 koelkast

Name
Review score

Product informatie:

Inbouw koelkast Siemens KI24RV52: ruim en toch onopvallend
Alle ruimte voor je beperkt houdbare producten: dat biedt de Siemens KI24RV52. Deze riante inbouw koelkast heeft een netto inhoud van 221 liter. Bovendien heeft de koelkast handige vakken. Zo kun je je groenten opbergen in een speciale groentelade. Deze is voorzien van een gegolfde bodem waardoor ze langer vers blijven. Ook kun je je flessen veilig en koel opbergen in het gegolfde flessenrek. Verder is het mogelijk om deze inbouw koelkast naar wens in te delen via legplateaus. De Siemens KI24RV52 heeft er zes waarvan er vijf in hoogte verstelbaar zijn. Heb je dus een feestelijke barbecue en heb je in de hoogte veel ruimte nodig om je schalen met salades en vlees op te stapelen? Dan maak je eenvoudig meer ruimte tussen de plateaus door ze op een ander niveau in de koelkast te plaatsen. Verder biedt dit apparaat nog vier deurvakken, waarin je overzichtelijk kleinere voedingswaren kunt opbergen.
Een stille en volledig integreerbare inbouw koelkast
Hoewel hij veel ruimte biedt, is de Siemens KI24RV52 een onopvallende bondgenoot in je keuken. Ten eerste kun je hem dankzij zijn hoogte van 1.225 m eenvoudig onder je aanrecht plaatsen. Of bouw hem in je keukenmeubilair op een hogere positie aan de muur. Zo integreert hij moeiteloos in je interieur. Deze koelkast maakt de integratie in je keuken overigens nog eenvoudiger doordat je de draairichting van de deur naar keuze kan instellen. Bovendien zul je de Siemens KI24RV52 ook bijna niet horen. Hij produceert namelijk maar 34dBB aan geluid.
De inbouwbare Siemens KI24RV52 biedt alles voor een moderne keuken. Deze koelkast is voorzien van handige vakken en plateaus en koelt je voedingswaren op stille wijze. Bovendien is hij volledig te integreren in je keuken.

Laatst bekende prijs: € 462.00

Bekijk alle Siemens KI24RV52 koelkast reviews