Siemens koelkast (inbouw) KI20RV60 Outlet review

Siemens koelkast (inbouw) KI20RV60 Outlet review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Siemens koelkast (inbouw) KI20RV60 Outlet

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Siemens KI20RV60: een energiezuinige, compacte koelkast voor kleine huishoudens
De Siemens KI20RV60 is een handige inbouwkoelkast voor kleine huishoudens. Met een inhoud van 182 liter biedt het genoeg plek voor de wekelijkse boodschappen. Daarnaast is deze koelkast energiezuinig en gebruiksvriendelijk.
Een compacte koelkast van alle gemakken voorzien
De Siemens KI20RV60 is een koelkast met een inhoud van 182 liter. Er is geen vriesgedeelte. De ijskast is van alle gemakken voorzien. Zo vind je binnen de koelkast vijf platen, een flessenhouder en een eierbakje. De ruime groentelade heeft een golvende bodem, zodat groente en fruit beschermd blijven tegen condensatie. De platen zijn gemaakt van safetyGlass, waardoor het glas veilig en sterk is. Daarnaast zijn de platen eenvoudig schoon te houden. De koelkast heeft één deur, waarvan je de draairichting kunt veranderen. Zo past de ijskast altijd in je keuken. De Siemens KI20RV60 maakt gebruik van de freshSense-sensor. Deze sensor reageert als de temperatuur in de koelkast schommelt, bijvoorbeeld als de deur te lang open heeft gestaan. Zo blijven je boodschappen betrouwbaar koel en vers. Verder is de koelkast redelijk compact met een hoogte van ruim 102 centimeter en een breedte van ruim 54 centimeter. Daarnaast behoort deze ijskast tot de op een na zuinigste energieklasse A++.
De Siemens KI20RV60 is een fijne koelkast met alle standaardvoorzieningen, zoals een flessenhouder en een eierbakje. Daarnaast reguleert de freshSense-sensor temperatuurschommelingen en blijven je boodschappen koel en vers. De glasplaten zijn veilig, sterk en onderhoudsvriendelijk. Het is een compacte koelkast met genoeg ruimte voor kleine huishoudens.

Laatst bekende prijs: € 399.00

Bekijk alle Siemens koelkast (inbouw) KI20RV60 Outlet reviews

About the Author