Siemens koelkast (inbouw) KI81RAD30 review

Siemens koelkast (inbouw) KI81RAD30 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Siemens koelkast (inbouw) KI81RAD30

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Een energiezuinig model met genoeg ruimte voor al jouw boodschappen
Kies voor gemak met deze A++ energiezuinige koelkast. De koelkast is voorzien van zes koelvakken en een koelruimte van wel 319 liter. Deze inbouw koelkast zorgt ervoor dat de kwaliteit van het voedsel zo lang mogelijk behouden blijft.
Een inbouw-koelkast voorzien van verschillende technische hoogstandjes
Behalve dat deze koelkast energiezuinig is en genoeg ruimte heeft om met gemak grote hoeveelheden boodschappen vers te houden, is het apparaat voorzien van allerlei vooruitstrevende productspecificaties. Zo heeft het apparaat ingebouwde LED verlichting die aanspringt als de koelkast geopend wordt en wordt de temperatuur van de koelkast elektronisch geregeld. Het display aan de bovenzijde van het apparaat toont de exacte temperatuur. De toevoeging van intelligente sensor technologie, ook wel 'freshSensor' genoemd, draagt zorg voor het behouden van een constante temperatuur.
Veiligheid staat voorop
Een ongeluk zit in een klein hoekje, daarom zijn de zeven plateaus in de koelkast gemaakt van veiligheidsglas. Zes van deze plateaus zijn in hoogte verstelbaar, zodat je zelf kunt bepalen hoe je jouw inbouw koelkast wilt indelen. En wanneer de koelkast niet goed gesloten wordt, geeft het apparaat uit zichzelf een seintje door middel van een akoestisch alarmsignaal.
Een groentelade die producten langer verst houdt
Het apparaat is voorzien van een telescopische, hydroFresh groentelade. Het voordeel van deze groentelade is dat de lade groente en fruit tot twee keer langer vers kan houden dan koelkasten met een normale groentelade. Je hoeft dus minder vaak naar de supermarkt, omdat jouw producten langer houdbaar zijn.

Laatst bekende prijs: € 699.00

Bekijk alle Siemens koelkast (inbouw) KI81RAD30 reviews

About the Author