Siemens koelkast KS29VNW3P review

Siemens koelkast KS29VNW3P review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Siemens koelkast KS29VNW3P

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De Siemens KS29VNW3P: een overzichtelijke en zuinige koelkast
De Siemens KS29VNW3P is een royale, vrijstaande koelkast met het energiezuinige A++ label. Je kunt dit toestel helemaal tegen de muur plaatsen. Zodoende heb je extra ruimte in de keuken. Functies zoals de HyperFresh-lade en de FreshSense-sensoren houden je groenten, fruit en andere lekkernijen optimaal vers.
Groenten bewaren in de Fresh Box
De Siemens koelkast KS29VNW3P heeft een riante inhoud van 290 liter, goed voor een groot gezin. Groenten en fruit bewaren? Dat doe je in de HyperFresh-lade. Dit is een lade met een gegolfde bodem, die je groenten ook aan de onderkant optimaal lucht geeft. Bovendien wordt de luchtvochtigheid in de HyperFresh-lade afzonderlijk van de rest van het toestel ingesteld. Dit zorgt voor een extra knapperige textuur voor je groenten.
FreshSense sensoren voor een optimaal klimaat
De FreshSense-sensoren zorgen voor een constante temperatuur in je toestel, waardoor je etenswaren uiteraard beter bewaard blijven. Het toestel meet niet alleen de temperatuur in het toestel, maar ook de omgevingstemperatuur buiten het toestel. Indien de omgevingstemperatuur hoger wordt, past de koelkast op een intelligente manier de koeling in de koelkast aan.
Energiezuinige ledverlichting
Dankzij de ingebouwde ledverlichting heb je een volledig overzicht over de inhoud van je koelkast. Het licht is helder en aangenaam voor de ogen. Bovendien is ledverlichting nog eens heel energiezuinig ook. De bediening en de instelling van de temperatuur gebeurt met knoppen.
Vijf legplateaus
Om je etenswaren handig in te delen, heb je maar liefst vijf legplateaus. Deze legplateaus zijn gemaakt uit breukbestendig veiligheidsglas. Je kunt ze uit het toestel nemen om ze schoon te maken. Zo blijft je koelkast steeds netjes. Bij de aankoop van dit toestel krijg je ook een handig flessenrek meegeleverd. Daarop bewaar je geopende flessen horizontaal in je koelkast. Kortom, ben je op zoek naar een hele ruime en energiezuinige koelkast, dan is de Siemens koelkast KS29VNW3P een uitstekende keuze.

Laatst bekende prijs: € 569.00

Bekijk alle Siemens koelkast KS29VNW3P reviews

About the Author