Siemens koelkast KS33VNW3P review

Siemens koelkast KS33VNW3P review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Siemens koelkast KS33VNW3P

Product informatie:

Siemens koelkast KS33VNW3P, vrijstaande witte koelkast
De witte Siemens koelkast KS33VNW3P heeft een vrijstaand model waardoor je hem zowat overal in huis kunt plaatsen. Vanzelfsprekend is de meest praktische plek natuurlijk de keuken, maar mocht je dit toestel kopen voor extra opslagruimte dan is de berging ook prima. Wat de afmetingen betreft, dien je een ruimte te voorzien van minimum 176 cm hoog, 60 cm breed en 65 cm diep. Het volume van de Siemens koelkast KS33VNW3P bedraagt 324 liter netto. Meer dan voldoende ruimte dus om alle voedingswaren voor een groot gezin in op te slaan.
Siemens koelkast KS33VNW3P , zuinig en stil toestel
Met een geluidsniveau van slechts 39dB is de Siemens koelkast KS33VNW3P een zeer stille koelkast die ook binnen een open keuken een plekje kan krijgen. Wanneer je rustig in de sofa zit, zal je geen last ondervinden van het toestel. Behalve geruisloos scoort deze koelkast ook op vlak van zuinigheid. Het valt binnen een energie-efficiƫntieklasse A++ en verbruikt slechts 110 kWu op jaarbasis.
Handige indeling van de Siemens koelkast KS33VNW3P
Om alles snel terug te vinden in een koelkast van dit formaat is een handige en structurele indeling nodig. Om je hierin te voorzien krijg je 5 deurvakken ter beschikking, een Freshlade en 6 legplateaus. Vijf legplateaus kun je zelf in hoogte verstellen zodat ze aangepast zijn aan de producten die in je koelkast liggen. In de lade berg je groenten en fruit op zodat het lekker vers blijft.
Extra functies van de Siemens koelkast KS33VNW3P
De Siemens koelkast KS33VNW3P beschikt over enkele extra functies die het gebruiksgemak en de doeltreffendheid van het toestel verder verhogen. De Freshlade is voorzien van een gegolfde bodem om groenten en fruit nog langer vers te houden. Het powerVentilation systeem zorgt voor een dynamische koeling en dankzij de superKoelen functie zijn nieuwe levensmiddelen in een mum van tijd op de juiste temperatuur gebracht. Een elektronische temperatuurregelaar laat je bovendien toe om zelf nauwkeurig de temperatuur te bepalen in functie van de inhoud van de koelkast. De heldere LED-verlichting ten slotte zorgt dat je een duidelijk beeld hebt zodra je de koelkast opent.

Laatst bekende prijs: € 619.00

Bekijk alle Siemens koelkast KS33VNW3P reviews

About the Author