Siemens koelkast KS36VNW3P review

Siemens koelkast KS36VNW3P review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Siemens koelkast KS36VNW3P

Product informatie:

Siemens koelkast KS36VNW3P, grote koelkast met vrijstaand design
De Siemens koelkast KS36VNW3P is een grote koelkast met een inhoud van 346 liter aan praktische opbergruimte voor alle levensmiddelen die je koel moet bewaren. Het toestel heeft een vrijstaand design wat wil zeggen dat je zelf kunt kiezen waar je het neerzet zonder een nis te voorzien. De witte kleur en de eenvoudige, strakke vormgeving zorgen ervoor dat de koelkast in nagenoeg elk interieur geïntegreerd kan worden op een mooie manier. Gezien de draairichting kan de deur aangepast kan worden naar wens, kan je de koelkast aan elke zijde van je kasten of andere toestellen plaatsen. Liever een plekje in de berging of garage? Dan is dat natuurlijk ook een mogelijkheid.
Kies voor zuinig en stil met de Siemens koelkast KS36VNW3P
De ideale koelkast hoor je niet in de woning en verbruikt niet veel. De Siemens koelkast KS36VNW3P voldoet aan beide kenmerken. Het verbruik bedraagt amper 112 kWu op jaarbasis waarmee deze koelkast zich in een A++ klasse plaatst. Het geluidsniveau van 39 dB laat je toe om het toestel ook in een open keuken te plaatsen. Je zult geen storende geluiden ondervinden wanneer je gezellig in de aansluitende woonkamer zit te genieten van een film of een goed boek.
Kies de ideale indeling met de Siemens koelkast KS36VNW3P
De indeling van je koelkast bepaal je helemaal zelf met de Siemens koelkast KS36VNW3P. Je krijgt vijf deurvakken ter beschikking, een Fresh groentelade en 6 legplateaus uit veiligheidsglas. Maar liefst vijf van de zes plateaus zijn in hoogte verstelbaar zodat je ze kunt indelen in functie van je boodschappen. Grote verpakkingen, kleine verpakkingen of een heleboel potjes, jij bepaalt hoe ze in je koelkast moeten staan.
Optimale bewaarcondities voor al je levensmiddelen
Om je levensmiddelen zo lang mogelijk vers te houden, is het belangrijk om een constante temperatuur te hebben in je koelkast. De freshSensor zorgt ervoor dat dit bij de Siemens koelkast KS36VNW3P het geval is. Snel iets in de koelkast zetten of eruit nemen heeft geen invloed op de temperatuur of de producten in het toestel.

Laatst bekende prijs: € 699.00

Bekijk alle Siemens koelkast KS36VNW3P reviews

About the Author