Siemens koelkast KS36VVI30 (RVS) review

Siemens koelkast KS36VVI30 (RVS) review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Siemens koelkast KS36VVI30 (RVS)

Name
Review score

Product informatie:

FreshSensor elektronische temperatuurregeling en een HyperFresh lade
De KS36VVI30 koelkast uit de geavanceerde IQ300-serie van Siemens, beschikt over een Intelligente sensor technologie waardoor de temperatuur voortdurend en nauwkeurig op het door jou ingestelde niveau blijft. Zelfs wanneer de deur wat langer open heeft gestaan. Zo weet je altijd zeker dat je levensmiddelen goed worden bewaard. Binnen de HyperFresh lade zorgt een speciale luchtvochtigheidsregelaar voor een gunstig klimaat voor groente en fruit. Indien er toch wat vocht neerslaat, voorkomt de gegolfde bodem dat producten worden aangetast.
Royale opslagruimte voor je levensmiddelen
De inhoud van de koelkast is berekend voor iets grotere huishoudens die wat actiever zijn in de keuken. De koelruimte is voorzien van zeven glazen legplateaus, waarvan vijf in hoogte verstelbaar zijn. De plateaus zijn uitgerust met een easyAcces functie, waardoor ze heel soepel halverwege in en uit kunnen worden geschoven. Voedsel op de achterzijde van het plateau komt zodoende comfortabel binnen handbereik. Het verchroomd drankenrek past op alle plateauhouders en biedt ruimte aan vijf flessen. In de deur heeft de koelkast nog eens twee rekken die voldoende plaats bieden voor grote flessen. Hiernaast zijn er twee verstelbare rekken en een extra ruim boter- en kaasrek. Alle plateaus en rekken zijn doorzichtig en LED-lampen zorgen voor een gelijkmatige verlichting van de binnenzijde van de koelkast. Je hebt altijd een helder zicht over de inhoud.
Een sieraad voor de keuken
Het ontwerp van de Siemens KS36VVI30 is uitgedacht voor zowel afzonderlijk gebruik als voor gecombineerd gebruik met een vrieskast van gelijke afmeting. De metaalgrijze body heeft een statige uitstraling en de roestvrijstalen deur is voorzien van een elegant, stevig handvat. De deur is afgewerkt met een anti-fingerprint coating. Met een gemiddeld verbruik van slechts 112 kilowattuur per jaar zit de koelkast in de A++ energie-effici├źntieklasse. Zuinig, stil en accuraat wordt je voedsel op de ideale temperatuur gehouden.

Laatst bekende prijs: € 599.00

Bekijk alle Siemens koelkast KS36VVI30 (RVS) reviews