Siemens koelvriescombinatie (inbouw) KI34VX20 Outlet review

Siemens koelvriescombinatie (inbouw) KI34VX20 Outlet review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Siemens koelvriescombinatie (inbouw) KI34VX20 Outlet

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Elegante koel vries combinatie van Siemens
Bij Siemens weten ze hoe je een inbouw koel vries combinatie ontwerpt die er elegant uitziet en waar je vele jaren plezier aan zult beleven. Ook de Siemens KI34VX20 is weer een topproduct van deze fabrikant witgoed.
Zuinige, ruime koel vries combinatie
De Siemens KI34VX20 is een inbouw koel vries combinatie met een aantal prettige specificaties. Waar je ongetwijfeld blij van zult worden is de zuinigheid van dit product. Hij is namelijk dusdanig ontworpen dat hij zijn werk doet zonder hier veel stroom bij te verbruiken. De koel vries combinatie is ingeschaald in energieklasse A+.
Genoeg ruimte voor grote gebruikers
Als je op zoek bent naar een inbouw koel vries combinatie waar je flink wat spullen in kwijt kunt, dan is de Siemens KI34VX20 ook een goede keuze. De inhoud is namelijk maar liefst 274 liter. 203 liter hiervan is dan ingeruimd voor het koelen van producten, terwijl 71 liter ingezet kan worden voor het vriezen. De koelruimte wordt verdeeld door 5 planken en een speciale crisperbox.
Je groenten langer vers en knapperig met de crisperbox
De ontwerpers van Siemens hebben nagedacht over hoe ze ervoor kunnen zorgen dat jouw groenten langer lekker vers en knapperig blijft. De oplossing is een speciale ruimte in je koelkast, die door Siemens is gedoopt tot crisperbox. Binnen dit gedeelte gaan groente en fruit langer mee en kun je blijvend genieten van de echte versheid die bij deze etenswaren hoort.
Een stille, complete koel vries combinatie
Met haar Siemens KI34VX20 heeft dit bedrijf een koeler en vriezer ontworpen die elegant in te bouwen is en die geheel compleet wordt geleverd. Zo vind je binnenin handige rekken voor eieren en flessen, waarbij er meerdere planken zijn om je etenswaren te plaatsen. De Siemens KI34VX20 is ook behoorlijk stil. Het geluidsniveau komt namelijk niet boven de 40 dB uit.

Laatst bekende prijs: € 479.00

Bekijk alle Siemens koelvriescombinatie (inbouw) KI34VX20 Outlet reviews

About the Author