Smeg koelkast FAB28RAZ1 Outlet review

Smeg koelkast FAB28RAZ1 Outlet review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Smeg koelkast FAB28RAZ1 Outlet

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Aantrekkelijk retro design met moderne technologie
De Smeg FAB28RAZ1 biedt een aansprekend retro design met moderne technologie. Dit energiezuinige model met rechtsdraaiende deur is een echte eyecatcher in de keuken.
Zuinig A++ energielabel
Retro van buiten en voorzien van de modernste technologie aan de binnenkant. Je hebt de beschikking over een ruim koelgedeelte met een inhoud van 222 liter. Aan de bovenzijde bevindt zich een vriezer met een netto inhoud van 26 liter. De Smeg FAB28RAZ1 heeft een zuinig A++ energielabel met een energieverbruik van 180 kWh per jaar. De moderne technologie in deze retro koelkast zorgt ook voor een laag geluidsniveau van 39dB.
Rechtstreeks uit een jaren '50 American Diner
De meeste koelkasten hebben al jaren hetzelfde uiterlijk. Het is soms lastig om de modellen van verschillende producenten van elkaar te kunnen onderscheiden, doordat ze zoveel op elkaar lijken. Dit is zeker niet het geval bij de Smeg FAB28RAZ1. Dit model is de smaakmaker in iedere keuken met een aantrekkelijke retro look. De pastelblauwe kleur met de chromen “”SMEG”” letters en chromen deurklink lijkt rechtstreeks uit een “”American Diner”” restaurant uit 1950 te komen. Dit model is qua design misschien niet geschikt voor ieder huishouden, maar wil je jouw keuken een jaren '50 tint geven of ben je liefhebber van retro design met moderne technologie, dan is deze Smeg koelkast echt iets voor jou.
Volop ruimte met verstelbare glazen leggers
De Smeg FAB28RAZ1 wordt geleverd met 3 verstelbare glazen leggers en 1 vaste legger. Ook krijg je 1 groente- en fruitlade en een chromen flessenhouder. De binnendeur beschikt over 4 verschillende compartimenten, waardoor je genoeg ruimte hebt om flessen te bewaren. De temperatuur stel je in via de regelbare thermostaat. Ook is er een functie voor automatisch ontdooien aanwezig.
Topkwaliteit koelkast met retro design
De Smeg FAB28RAZ1 is een topkwaliteit koelkast met een aantrekkelijk retro design. Wil jij jouw keuken voorzien van een jaren '50 uitstraling? Dan is dit dé koelkast voor jou.

Laatst bekende prijs: € 839.00

Bekijk alle Smeg koelkast FAB28RAZ1 Outlet reviews

About the Author