Smeg koelkast FAB28RB1 review

Smeg koelkast FAB28RB1 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Smeg koelkast FAB28RB1

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Deze witte SMEG FAB28RB1 koelkast heeft een jaren '50 retro uitstraling en biedt meer dan voldoende koel- en vriesruimte voor een vierpersoonshuishouden. Daarnaast is deze koelkast met energielabel A++ uiterst energiezuinig.
Retro van buiten, modern van binnen
De SMEG FAB28RB1 heeft een aantrekkelijk retro-design waarmee je je keuken een bijzondere uitstraling geeft. Deze vrijstaande koelkast heeft op de eerste plaats veel ruimte die zonder meer volstaat voor een huishouden met vier personen. Daarnaast heeft de koelkast moderne eigenschappen zoals een automatische ontdooifunctie en een ventilator voor gelijkmatige koeling.
Berg je koel- en vriesproducten overzichtelijk op
Met een ruime koelkast zoals de SMEG FAB28RB1 met maar liefst 222 liter koelruimte en 26 liter vriesruimte is overzicht natuurlijk belangrijk. Deze koelkast heeft 4 schappen waarvan je er 3 in hoogte kunt verstellen. Daarnaast beschik je over een apart vriesvak, een ruime groentelade, een flessenhouder en handige deurvakken met verschillende formaten.
Optimale koeling en energiezuinig
Een grote vrijstaande koelkast hoeft tegenwoordig geen aanslag meer te zijn op je energierekening. De SMEG FAB28RB1 heeft een jaarlijks energieverbruik van ongeveer 180 kilowattuur en verdient daarmee het energielabel A++. Daarnaast kun je de temperatuur handmatig aanpassen op je gebruik met de geïntegreerde draaiknop en zorgt de interne ventilator voor een gelijkmatige koeling in alle hoeken van de koelkast. Ben je op zoek naar een ruime koelkast die er ook nog eens fantastisch uitziet? De witte SMEG FAB28RB1 koelkast heeft een prachtige retro-look en biedt het gemiddelde gezin meer dan voldoende ruimte voor verse levensmiddelen.

Laatst bekende prijs: € 968.00

Bekijk alle Smeg koelkast FAB28RB1 reviews

About the Author