Smeg koelkast FAB28RO1 review

Smeg koelkast FAB28RO1 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Smeg koelkast FAB28RO1

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Deze opvallende oranje koelkast met vriesvak van Smeg combineert een fantastisch jaren 50 design met modern gebruiksgemak, handige indelingsmogelijkheden en een laag energieverbruik.
Opvallend anders, maar altijd passend
Of de inrichting van je woning nu modern, klassiek of industrieel is, de Smeg FAB28RO1 past in ieder interieur. Het stijlvolle retro ontwerp en de opvallende oranje kleur maken deze koelkast met vriesvak een aanwinst voor elke moderne keuken. De rechtsdraaiende deur open je met de robuuste handgreep en is aan de binnenkant voorzien van vier aparte bewaarcompartimenten. Het koelgedeelte heeft een netto inhoud van 222 liter en is voorzien van een aparte groente- en fruitlade. Het vriesvak heeft een netto inhoud van 26 liter en is geschikt voor het bewaren van diepvriesproducten en het invriezen van verse etenswaren.
Flexibel, stil en zuinig
De flexibel in te delen Smeg FAB28RO1 is uitermate stil en gaat zuinig met energie om:
In te delen te naar jouw wensen: de Smeg FAB28RO1 heeft standaard vier glazen leggers, waarvan je er drie op verschillende hoogten kunt plaatsen. Zo kun je deze koelkast met vriesvak helemaal naar jouw wensen indelen.
Voorzien van handig flessenrek: de verchroomde flessenhouder van de FAB28RO1 biedt plaats aan vier grote flessen. Dit stijlvolle flessenrek is tevens ook eenvoudig te verplaatsen in de koelkast.
Gaat zeer zuinig met energie om: deze koelkast van Smeg gaat uitermate zuinig met energie om en behoort tot de zuinigere apparaten in zijn productklasse. Daarom heeft de FAB28RO1 het energielabel A++ gekregen.
Bijna onmerkbaar aanwezig: in tegenstelling tot zijn in het oog springende styling, is deze koelkast wat geluid betreft zeer onopvallend. Want met een geluidsniveau van slechts 39 decibel is de Smeg FAB28RO1 uitermate stil en dus haast onmerkbaar aanwezig in je keuken.
Met automatische ontdooiing: doordat het koelgedeelte van deze koelkast zichzelf automatisch ontdooit, heb je veel minder kans op ijsvorming op de achterwand. Dat verlengt de levensduur van de FAB28RO1, voorkomt onnodig energieverbruik en zorgt ervoor dat je minder vaak je koelkast hoeft schoon te maken.
Dankzij de flexibele indelingsmogelijkheden en de ruime inhoud van de stijlvolle, zuinige en stille Smeg FAB28RO1 heb je altijd genoeg ruimte voor al je boodschappen.

Laatst bekende prijs: € 856.00

Bekijk alle Smeg koelkast FAB28RO1 reviews