Smeg koelkast FAB28RP1 Outlet review

Smeg koelkast FAB28RP1 Outlet review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Smeg koelkast FAB28RP1 Outlet

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

De Smeg koelkast FAB28RP1: een functionele retrokoelkast die opvalt
De Smeg FAB28RP1 biedt zowel functionaliteit als een opvallend design. De koelvriescombinatie heeft veel ruimte en een handige indeling. Daarnaast valt deze crèmekleurige koelkast op. Het is de ideale ijskast voor iedereen die van retro houdt.
Een retrokoelkast met een jaren '50 design
De Smeg koelkast FAB28RP1 heeft een opvallend retrodesign uit de jaren '50. De crèmekleur valt daarnaast op in iedere keuken. Hierdoor is deze ijskast een echte blikvanger. Deze vrijstaande koelkast met vriesvak heeft een enkele deur die je rechtsdraaiend kunt openen. Met een inhoud van 222 liter biedt het koelgedeelte genoeg plek voor je boodschappen. Daarnaast heb je nog 26 liter extra vriesruimte tot je beschikking. Het koelgedeelte van de Smeg FAB28RP1 bestaat uit vier planken, een flessenrek en een groentelade. Zo kun je de boodschappen handig indelen. De koelkast is van binnen verlicht, zodat je altijd goed je etens- en drinkwaren kunt zien.
Een energiezuinige koelkast met handige functies
Deze Smeg FAB28RP1 heeft een energieklasse A++, de op een na zuinigste klasse. Hierdoor kun je het een energiezuinige ijskast noemen. Verder vindt er luchtcirculatie plaats in het koelgedeelte. Dit betekent dat de koude lucht zich verspreidt over de hele ruimte. Zo voorkom je temperatuurverschillen en blijft het koelgedeelte goed koud. Na stroomuitval kun je het eten en drinken nog zo’n 12 uur bewaren. Het vriesgedeelte heeft een steraanduiding van vier sterren. Dit betekent dat het vriesvak een temperatuur heeft van -18 graden Celsius of kouder. De Smeg koelkast FAB28RP1 valt op in elke keuken. Deze ijskast met retrodesign is geschikt voor iedereen die van een jaren '50 stijl houdt. Daarnaast is er genoeg ruimte voor al je boodschappen. Je kunt een handige indeling maken door gebruik te maken van de vier planken, het flessenrek en de speciale groentelade. De Smeg FAB28RP1 is een koelkast die niet alleen opvalt, maar ook nog eens functioneel is.

Laatst bekende prijs: € 999.00

Bekijk alle Smeg koelkast FAB28RP1 Outlet reviews