Smeg koelkast FAB28RV1 review

Smeg koelkast FAB28RV1 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Smeg koelkast FAB28RV1

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Smeg: de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit
Het Italiaanse designmerk Smeg staat al jarenlang bekend om zijn keukenaccessoires met een vleugje nostalgie naar de jaren 50. Deze watergroene koelkast komt uit de Jaren 50-serie van het merk. Hierin worden de iconische vormgeving van jaren 50-producten gecombineerd met de strenge eisen die we tegenwoordig stellen aan koelkasten. De Smeg FAB28RV1 is met een A++ energielabel dan ook superzuinig in gebruik. Daarnaast biedt hij je alle comfort van een moderne koelkast.
Vriesvak met automatische ontdooifunctie
Als je de deur van de FAB28RV1 opent, dan zie je bovenin een viersterren vriezer met een inhoud van 26 liter. Dat is ruim voldoende voor het invriezen en bewaren van diepvriesvoedsel, ijs en in de bijgeleverde ijsblokjesdoos kun je ijsblokjes maken. Het koelgedeelte heeft een netto inhoud van 222 liter en biedt je alle ruimte om voedsel en flessen koel te bewaren. De regelbare thermostaat zorgt voor een optimale temperatuur in het gehele koelgedeelte. Dankzij de automatische ontdooifunctie heb je nooit meer last van ijsafzetting.
Stijlvol van buiten én van binnen
Een Smeg koelkast kies je niet zomaar, die kies je om een vleugje stijl aan je keuken toevoegen. Dat vleugje stijl komt bij deze vrijstaande koelkast terug aan de binnenkant. Zo kun je je flessen liggend opbergen in het chromen flessenrek dat je aan een van de plankjes kunt hangen. Dat stijlvol én efficiënt! De koelkast heeft vier glazen plankjes waarvan je drie kunt verstellen. De deur heeft aan de binnenkant vier compartimenten die je ook kunt verstellen, bijvoorbeeld voor het opbergen van extra flessen. De Smeg FAB28RV1 houdt de vochtigheidsgraad in de groentelade constant, zodat je verse groenten en fruit langer vers blijven. En is watergroen niet jouw kleur? De koelkasten in de jaren 50-serie zijn ook verkrijgbaar in andere trendy kleuren, zodat je altijd de koelkast vindt die in jouw keuken past!

Laatst bekende prijs: € 889.00

Bekijk alle Smeg koelkast FAB28RV1 reviews