Smeg koelkast FAB28RX1 Outlet review

Smeg koelkast FAB28RX1 Outlet review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Smeg koelkast FAB28RX1 Outlet

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Een opvallende verschijning van Smeg
Op zoek naar een goede koelkast, die ook nog eens een verrijking is voor het interieur van je keuken? Kijk dan eens naar deze prachtige koelkast van Smeg, de Smeg FAB28RX1. Het is een model dat lijkt op een klassieke jaren '50 koelkast, met een flinke inhoud voor al je gekoelde eten en drinken.
Stoer design
De ontwerpers van Smeg hebben absoluut hun best gedaan met het design van deze vrijstaande Smeg FAB28RX1. Dit is nog eens een koelkast die staat als een huis. De koelkast is daarnaast ook exact zo solide gebouwd als hij eruitziet. Hier worden al je etenswaren veilig in gekoeld en gevroren.
Een koelkast met een flinke capaciteit
Zoals eigenlijk ook wel een beetje hoort bij het imposante design is dit ook nog eens een koelkast met een zeer flinke inhoud. In het koelgedeelte kan je maar liefst 222 liter aan eten en drinken kwijt. De Smeg FAB28RX1 is daarnaast ook voorzien van een vriesvak. Hierin is ook nog eens ruimte voor 26 liter.
Koel en compleet
Deze koelkast is zeer compleet ingericht. Het koelgedeelte heeft vier planken waar etens- of drinkwaren op kan worden bewaard. Daarnaast is de koelkast voorzien van een flessenrek en een ruime groentelade. Alle onderdelen zijn eenvoudig schoon te houden. Daar komt ook nog eens bij dat deze Smeg FAB28RX1 energiezuinig is. De koelkast is namelijk voorzien van het energielabel A++.

Laatst bekende prijs: € 852.00

Bekijk alle Smeg koelkast FAB28RX1 Outlet reviews

About the Author