Whirlpool koelkast WMT 5532 W review

Whirlpool koelkast WMT 5532 W review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Whirlpool koelkast WMT 5532 W

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De Whirlpool koelkast WMT 5532 W, compact en zuinig
De Whirlpool koelkast WMT 5532 W biedt je veel compacte koelruimte en is ook voorzien van een klein vriesvak waar je vlees of vis in kunt bewaren. Met zijn compacte formaat is hij handig te plaatsen en daarnaast is hij zeer zuinig met energie.
Overal gemakkelijk te plaatsen
De handige Whirlpool koelkast WMT 5532 W heeft een hoogte van 84,5 cm, een breedte van 54 cm en een diepte van 58 cm. Met een netto-inhoud van 103 liter in zijn koelruimte en 15 liter in het vriesvak biedt deze koelkast ruim voldoende koelmogelijkheden voor alleenstaanden of koppels. Je kunt hem echter ook heel goed inzetten als extra koelkast in je berging of schuur. Ook in een vakantiehuis of op je boot zal hij zeker een mooie plaats kunnen krijgen.
Efficiënt in te delen, met handige opties
Een van de handige opties van de Whirlpool koelkast WMT 5532 W is het feit dat de draairichting van de deur te veranderen is. Het maakt dus niet uit hoe de indeling van je keuken of berging is. Je vindt altijd wel een plek waarbij de deur naar rechts of links kan openen zonder iemand in de weg te zitten. In het koelgedeelte vind je twee verstelbare legplaten van hoogwaardig veiligheidsglas. Deze legplaten hebben een groot draagvermogen en zijn gemakkelijk uit te nemen en te reinigen. Ook de kunststof schappen in het deurgedeelte kun je geheel naar eigen wens op hoogte stellen en indelen.
Een stille en zeer zuinige koelkast
Als je Whirlpool koelkast WMT 5532 W in bedrijf is, zul je hem nauwelijks horen werken. Deze koelkast geeft net zoals de meeste elektrische apparaten een achtergrondgeluid, maar met een geluidsniveau van slechts 39 dB is het niet nodig dat je jouw stem verheft. 's Nachts zal je koelkast je ook niet uit je slaap houden. Wil je besparen op je energierekening? Dan is het goed om te weten dat deze Whirlpool is ingedeeld in energie-efficiëntieklasse A++ en bekend staat als zeer zuinig. Op jaarbasis moet je rekening houden met een energieverbruik van slechts 138 kWh.

Laatst bekende prijs: € 249.00

Bekijk alle Whirlpool koelkast WMT 5532 W reviews

About the Author