Whirlpool onderbouw koelkast ARZ005/A+ review

Whirlpool onderbouw koelkast ARZ005/A+ review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Whirlpool onderbouw koelkast ARZ005/A+

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Whirlpool ARZ005/A onderbouw koelkast
Deze koelkast is ideaal wanneer je geen grote koelkast nodig hebt. Het apparaat neemt met een nettocapaciteit van 146 liter niet veel ruimte in beslag. Toch kun je, dankzij handige indelingsmogelijkheden, best veel etenswaren kwijt in deze koelkast.
Zuinig met energie
Dankzij een energie-efficiëntieklasse van A+ is dit model 20 procent zuiniger dan een vergelijkbaar model met energieklasse A. Het apparaat heeft hierdoor maar een gemiddeld jaarlijks energieverbruik van 116 kilowattuur. Dankzij dit lage verbruik, weet je zeker dat het apparaat zuinig omgaat met kostbare energie. Hierdoor bespaar je niet alleen op jouw uitgaven, maar spaar je ook het milieu.
Netjes in te bouwen
Het apparaat kan ingebouwd worden, waardoor deze koelkast een mooi geheel zal vormen met de rest van de keuken. De deurscharnieren zijn rechtsdraaiend en het snoer heeft een afmeting van 2.45 meter. Dankzij dit lange snoer is er meestal voldoende speling om de koelkast eenvoudig van energie te voorzien.
Efficiënte indelingsmogelijkheden
Het apparaat is voorzien van drie legplateaus die gemaakt zijn van veiligheidsglas. De draagplateaus zijn verstelbaar, zodat je zelf kunt bepalen waar je de plateaus wilt plaatsen. Daarnaast heeft de koelkast twee groentelades om jouw groente en fruit netjes in op te bergen. De binnenzijde van de deur biedt de mogelijkheid om flessen rechtop neer te zetten én er is zelfs nog een legbakje aanwezig. Dit legbakje kan bijvoorbeeld prima gebruikt worden om verschillende potjes of een rekje met eieren in op te bergen.
Klein apparaat met diverse mogelijkheden
Deze witte inbouw koelkast is zeer geschikt voor huishoudens die ook prima vooruit kunnen met een kleiner model. Een voordeel van een kleinere koelkast, is dat het apparaat maar weinig ruimte in beslag neemt. Ondanks het kleine formaat kun je, dankzij diverse legplateus en legbakjes, vaak meer kwijt dan je in eerste instantie zou denken.

Laatst bekende prijs: € 369.00

Bekijk alle Whirlpool onderbouw koelkast ARZ005/A+ reviews