Zanussi koelkast (inbouw) ZBA15041SA review

Zanussi koelkast (inbouw) ZBA15041SA review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Zanussi koelkast (inbouw) ZBA15041SA

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Praktische en compacte Zanussi inbouw koelkast ZBA15041SA
Deze inbouw koelkast is compact en van alle gemakken voorzien. Met een handige groentelade en verwijderbare plateaus van veiligheidsglas ruim je hem prettig in. Met energie effici├źntieklasse A++ is deze koelkast een zuinige keuze.
Inhoud en design van de Zanussi inbouw koelkast ZBA15041SA
Deze inbouwkoelkast is uitgevoerd in wit en heeft een inhoud van 146 liter. Hij wordt gemonteerd met het sleepdeursysteem. De deurscharnieren zitten standaard aan de rechterkant, maar als je wilt kan je deze omwisselen. Zo kan je de koelkast altijd aanpassen aan jouw wensen, of aan de ruimte die je hebt. Met een geluidsniveau van slechts 38 dB is deze koelkast erg stil. Je kan hem prima in een open keuken plaatsen! De temperatuurregeling stel je in met een handige draaiknop.
Inruimen maar!
Om de koelkast in te richten heb je de beschikking tot 3 uitneembare plateaus van veiligheidsglas. Je kan ze plaatsen op elke gewenste positie, zodat je de koelkast flexibel in kan delen. Ze zijn bovendien makkelijk schoon te maken als je ze verwijdert! De verdere inrichting van de koelkast bestaat uit:
1 grote vershoudlade
1 deurvak voor grotere flessen
2 deurvakken voor kleinere flessen en potten
1 klein deurvak met eierenrekje
Voor een makkelijke reiniging heeft de Zanussi inbouw koelkast ZBA15041SA een automatisch ontdooisysteem.
Zuinig en praktisch
De Zanussi inbouw koelkast ZBA15041SA is energiezuinig en flexibel in te delen. Plaats de glazen plateaus zoals je wilt en neem ze gemakkelijk uit. In het grote deurvak vallen jouw pakken en flessen nooit meer om. Door de verwisselbare draairichting van de deur pas je deze koelkast makkelijk aan aan jouw ruimte!

Laatst bekende prijs: € 312.00

Bekijk alle Zanussi koelkast (inbouw) ZBA15041SA reviews

About the Author