Zanussi koelkast (inbouw) ZBA30455SA review

Zanussi koelkast (inbouw) ZBA32060SA review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Zanussi koelkast (inbouw) ZBA32060SA

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Zanussi inbouw koelkast ZBA32060SA, space+ voor nog meer ruimte
De Zanussi inbouw koelkast ZBA32060SA is een grote koelkast die over 310 liter netto opslagruimte beschikt voor al je levensmiddelen die gekoeld bewaard moeten worden. Dit is ideaal wanneer je een groot gezin hebt, maar ook wanneer je liever niet al te vaak boodschappen gaat doen. Je kunt er makkelijk voedingswaren in opbergen voor een hele maand. Zo hou je meer tijd over voor leuke dingen. 
Geef alles zijn eigen plek in de Zanussi inbouw koelkast ZBA32060SA
Met een grote groentenlade aan de onderkant van de koelkast, een vriesvak bovenin en de combinatie van 5 deurvakken en 5 glazen legplateaus waarvan er 4 verstelbaar zijn, is er voor elk type voeding een plekje in de Zanussi inbouw koelkast ZBA32060SA. De lade zorgt ervoor dat zowel groenten als fruit langer vers blijven. Ze is transparant zodat je ook in een klap kunt zien wat je in huis hebt. In de deur kun je sausjes of flessen opbergen. Ook hier is voldoende ruimte om alles per soort te zetten. De legplateaus zet je op de hoogte die het beste aansluit bij jouw voedingswaren voor een optimaal gebruik van de Zanussi koelkast.
Geschikt voor open en gesloten keukens, Zanussi inbouw koelkast ZBA32060SA
Dankzij het geluidniveau van slechts 34 dB is de Zanussi inbouw koelkast ZBA32060SA zowel voor een aparte als een open keuken geschikt. Je hoort het toestel absoluut niet wat een vereiste is wanneer woonkamer en keuken een geheel vormen. Om het toestel te kunnen plaatsen, moet je wel een nis voorzien. Deze dient 178 cm hoog te zijn, 56 cm breed en 55 cm diep. Het toestel integreert dan perfect met de rest van je keuken en maakt deel uit van je interieur. De draairichting van de deur kan je zelf bepalen, dus daar moet je geen rekening mee houden wanneer je een plekje zoekt.

Laatst bekende prijs: € 518.00

Bekijk alle Zanussi koelkast (inbouw) ZBA32060SA reviews

About the Author