Zanussi koelkast ZRG15807WA Outlet review

Zanussi koelkast ZRG15807WA Outlet review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Zanussi koelkast ZRG15807WA Outlet

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Vrijstaande koelkast met ingebouwd vriesvak
De Zanussi ZRG15807WA koelkast heeft een netto capaciteit van 115 liter en beschikt over een ingebouwd vriesvak van 18 liter. Dit model is voorzien van energielabel A++ en verwijderbare lades en plateaus voor gemakkelijk reinigen.
Hoge kwaliteit 4-sterren opslag- en invriescapaciteit
De Zanussi ZRG15807WA is een ideale koelkast voor mensen die niet zoveel koel-en vriesruimte nodig hebben. Handig voor kleine huizen of appartementen, voor alleenstaanden of stellen of als back-up koelkast in bijvoorbeeld de berging of garage. Het compacte formaat van 85 cm hoog, 55 cm breed en 61,2 cm diep huisvest een totale interne capaciteit van 133 liter. Achter de deur is er ruimte voor 2 plateaus en een grote groente- en fruitlade. Bovenin bevindt zich een ingebouwd vriesvak van 18 liter. De deur beschikt over 3 ruime deurvakken. Dit is de ideale koelkast voor mensen die weinig koel- en vriesruimte nodig hebben, maar wel graag over een 4-sterren opslag- en invriescapaciteit koelkast willen beschikken.
Gemakkelijk in gebruik
Zanussi heeft gebruikersgemak hoog in het vaandel staan bij dit model. Alle planken en lades van de Zanussi ZRG15807WA zijn gemakkelijk te verwijderen. In combinatie met de gladde binnenwanden is het schoonmaken van dit model een fluitje van een cent. Ook de bediening is erg simpel gehouden. Je weet direct hoe je de temperatuur moet veranderen. Het doornemen van een handleiding is niet meer nodig. Een andere handige functie is het visuele alarm. Heb je de koelkastdeur per ongeluk open laten staan? Het visuele waarschuwingsalarm laat het je direct weten, zodat jouw etenswaren onder de juiste temperaturen bewaard kunnen blijven.
Bespaar op de energiekosten met energielabel A++
Voorzien van LED-interieurverlichting kun je alle producten gemakkelijk vinden in de Zanussi ZRG15807WA koelkast. Dit vrijstaande model is voorzien van een mechanische temperatuurregeling en kent een functie voor automatisch ontdooien van het koelgedeelte. Dit model gaat slim om met energie. Dankzij energielabel A++ verlaag je je energiekosten. Goed voor het milieu, maar ook voor je eigen portemonnee.
Uitstekende koel- en vriescapaciteiten
De compacte Zanussi ZRG15807WA is de ideale koelkast voor mensen die hoge eisen stellen aan de koel- en vriescapaciteiten, maar niet zoveel ruimte nodig hebben. Dit gebruiksvriendelijke model is makkelijk schoon te houden en energiezuinig dankzij het A++ energielabel.

Laatst bekende prijs: € 248.95

Bekijk alle Zanussi koelkast ZRG15807WA Outlet reviews

About the Author