Zanussi koelkast ZRG16607WA review

Zanussi koelkast ZRG16607WA review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Zanussi koelkast ZRG16607WA

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Kleine krachtpatser
De vrijstaande Zanussi ZRG16607WA tafelmodel koelkast met een inhoud van 150 liter is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een compacte koelkast. Dankzij het zuinige energielabel van A++ gaat dit model zuinig om met energie.
Vrijstaand tafelmodel met compacte afmetingen
De Zanussi ZRG16607WA is een tafelmodel koelkast met compacte afmetingen. Heb je weinig ruimte beschikbaar of heb je helemaal niet zo'n grote koelkast nodig? Dan is dit vrijstaande model van Zanussi een echte uitkomst. De afmetingen bedragen 85 centimeter in de hoogte, 55 centimeter in de breedte en 61,2 centimeter diepte. Hierdoor heb je maar weinig ruimte nodig om dit model te kunnen plaatsen. Je kunt deze koelkast ook uitstekend als backup model gebruiken naast je gewone koelkast.
Inhoud van 150 liter
Je hebt de beschikking over 2 verwijderbare leggers van veiligheidsglas, 1 vaste legger en een groente- en fruitlade. In de deur zijn 3 vakken beschikbaar, waarvan 1 voor flessen. In totaal heb je de beschikking over een netto inhoud van 150 liter, wat behoorlijk ruim te noemen is voor een koelkast van deze compacte afmetingen.
Bedienen zonder handleiding
Het interieur is voorzien van LED verlichting, zodat je gemakkelijk alles kunt vinden. De koelruimte beschikt over een automatisch ontdooiien functie met een mechanische temperatuurregeling. De bediening van de Zanussi ZRG16607WA is erg simpel. Zonder een handleiding ter hande te nemen weet je meteen hoe je dit model kunt bedienen.
Stille en zuinige koelkast
Het geluidsniveau bedraagt 38dB, waardoor je dit model nauwelijks kunt horen. Denk je dat dit model meer stroom verbruikt om het geluidsniveau zo minimaal mogelijk te houden? Niets is minder waar. De Zanussi ZRG16607WA beschikt over het zuinige energielabel A++, waardoor het slim omgaat met energie. Dit model is gemakkelijk schoon te maken. De gladde achterwand zorgt voor een snelle reiniging en de lades en leggers zijn uitneembaar, waardoor je overal gemakkelijk bij kunt.
Complete koelkast in klein formaat
De compacte Zanussi ZRG16607WA tafelmodel koelkast kan met recht een kleine krachtpatser genoemd worden met een netto inhoud van 150 liter, een zuinig A++ energielabel en het lage geluidsniveau van slechts 38dB.

Laatst bekende prijs: € 239.00

Bekijk alle Zanussi koelkast ZRG16607WA reviews