Zanussi koelvriescombinatie (inbouw) ZBB28430SL Outlet review

Zanussi koelvriescombinatie (inbouw) ZBB28430SL Outlet review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Zanussi koelvriescombinatie (inbouw) ZBB28430SL Outlet

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Minder vaak ontdooien met de Zanussi ZBB28430SL
Zanussi is een fabrikant waar men constant bezig is de producten zoveel mogelijk te perfectioneren. Dit is ook het geval bij de Zanussi ZBB28430SL, waarmee een probleem dat veel voorkomt bij een inbouw koel vries combinatie wordt verholpen.
Minder ijsvorming in het vriesgedeelte
Als je eten in de vriezer hebt zitten, dan zul je merken dat hier nog wel eens ijsvorming voor wil komen. In het begin besteed je hier niet al teveel aandacht aan, maar het kan gebeuren dat deze ijsvorming vervelende vormen aan begint te nemen. Ontdooien is dan onvermijdelijk. De Zanussi ZBB28430SL is echter voorzien van LowFrost technologie waarmee dit minder vaak nodig is. Deze innovatie zorgt er ook voor dat er minder ijs ontstaat in het vriesgedeelte van je inbouw koel vries combinatie.
Zelf de koelkast en vriezer indelen
Dat is handig: deze inbouw koel vries combinatie is uitgerust met uitneembare rekken en deurbalkons. Deze kun je gebruiken als je wilt, maar als het beter uitkomt kun je ze ook buiten de koelkast bewaren. Zo maak je eenvoudig zelf een geschikte indeling voor je koelkast, die je natuurlijk ook altijd weer aan kunt passen.
Een koelkast die makkelijk schoon te houden is
Aangezien praktisch alle onderdelen van deze inbouw koel vries combinatie uitneembaar zijn, is het heel eenvoudig om alles goed schoon te houden. Haal gewoon even de legplanken en deurbakjes uit het apparaat en je kunt ze even lekker schoonmaken. Zo is de Zanussi ZBB28430SL in een oogwenk, zonder moeilijk gedoe, weer helemaal fris.
Wat zit er in de vriezer?
Even snel kijken wat er in de vriezer zit? Met de Zanussi ZBB28430SL zie je dat in een oogopslag. Dit apparaat is namelijk uitgerust met transparante lades, zodat je direct kunt zien wat ook alweer op welke plek zit. Hoef je die lades ook niet iedere keer open en dicht te doen.

Laatst bekende prijs: € 399.00

Bekijk alle Zanussi koelvriescombinatie (inbouw) ZBB28430SL Outlet reviews

About the Author