Zanussi koelvriescombinatie (inbouw) ZBB28465SA review

Zanussi koelvriescombinatie (inbouw) ZBB28465SA review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Zanussi koelvriescombinatie (inbouw) ZBB28465SA

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Grote inbouw koelvriescombinatie met veel extra's
De Zanussi inbouw koelvriescombinatie ZBB28465SA is een ruime koelvriescombinatie die veel te bieden heeft. Bovendien werkt dit apparaat fluisterstil met maximaal 36 decibel. Stillere koelvriescombinaties zijn er niet.
Wat een ruimte
In de Zanussi inbouw koelvriescombinatie ZBB28465SA kun je 196 liter aan koelruimte benutten plus 72 liter vriesruimte. Voor de meeste gezinnen is die capaciteit ruim voldoende. Het interieur met legplateaus van veiligheidsglas en metallic afwerkingstrips is flexibel in te delen. Dat geldt ook voor het vriesgedeelte. Zo kun je ook grote artikelen in je koelkast kwijt als dat een keertje nodig is. Dus koop gerust die watermeloen van tien kilo, want die past ook gemakkelijk in je koelkast. De Zanussi inbouw koelvriescombinatie ZBB28465SA heeft bovendien twee groentelades en vier deurvakken die in hoogte verstelbaar en uitneembaar zijn. Zo kun je de koelruimte efficiënt benutten en voor elk moment geschikt maken.
Zuinig, flexibel en efficiënt
Zuinigheid is van groot belang voor een apparaat dat altijd aan staat. De Zanussi inbouw koelvriescombinatie ZBB28465SA heeft energielabel A+. ook de verlichting is helder en zuinig, want Zanussi gebruikt LED-verlichting. Luchtcirculatie zorgt voor een gelijkmatige temperatuurverdeling in de koelruimte, en dat komt de versheid van de levensmiddelen ten goede. Als je de snelvriesfunctie gebruikt, komt de vriezer automatisch weer in de normale stand. Zo blijft het energieverbruik zo laag mogelijk, en hoef je zelf nergens aan te denken. De Zanussi inbouw koelvriescombinatie ZBB28465SA beschikt bovendien over een automatische ontdooifunctie en werkt met de LowFrost vriestechniek. Het invriesvermogen is vier kilo verse waren per 24 uur. Bij eventuele stroomstoringen blijft de inhoud van je vriezer nog maximaal 22 uur veilig bewaard. Kortom, de Zanussi inbouw koelvriescombinatie ZBB28465SA is een fijne, ruime koelkast met op zuinig energieverbruik gerichte moderne techniek en hoog gebruiksgemak. Wie hoge eisen stelt en geen lawaai van zijn koelkast wil horen, moet beslist deze Zanussi koelvriescombinatie in huis halen.

Laatst bekende prijs: € 419.00

Bekijk alle Zanussi koelvriescombinatie (inbouw) ZBB28465SA reviews

About the Author