Beko koelvriescombinatie CH142120DPX review

Beko koelvriescombinatie CH142120DPX review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Beko koelvriescombinatie CH142120DPX

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De Beko koelvriescombinatie CH142120DPX: altijd een glas koel water
Zoek je een koelvriescombinatie die helemaal van deze tijd is? Met de Beko CH142120DPX heb je de nieuwste innovatieve technologie in huis. En je kunt elk moment van de dag een glas gekoeld water tappen!
De Beko koelvriescombinatie CH142120DPX heeft alles in zich wat je van een moderne koelvriescombinatie mag verwachten. Zo heeft hij een inhoud van 298 liter in het koelgedeelte en van 86 liter in het vriesgedeelte. In het vriesgedeelte zorgt het NoFrost-systeem ervoor dat er geen ijsafzetting kan plaatsvinden op je voedsel en op de wanden. Daardoor is het dus niet meer nodig om het vriesgedeelte te ontdooien! Bovendien is hij met een energie-efficiëntieklasse van A+ extra zuinig in het stroomverbruik.
Bacteriën krijgen geen kans meer
Een innovatief detail van de Beko CH142120DPX is Active Seal Guard. Bij koel- en vrieskasten zijn de rubberen deurafdichtingen vaak moeilijk schoon te maken, waardoor ze een perfecte omgeving vormen voor bacteriën. Met Active Seal Guard hoort dit tot het verleden. Niet alleen de deurafdichtingen, maar ook de handgrepen van de Beko koelvriescombinatie CH142120DPX hebben deze speciale antibacteriële bekleding, zodat bacteriën geen enkele kans meer krijgen.
Altijd een glas koel water
Heb je op een warme zomerdag trek in een glas koel water? In de deur van de Beko CH142120DPX zit een waterdispenser, zodat je op elk moment van de dag een glas vers water kunt tappen. Deze hoef je niet aan te sluiten op het waternet, je hoeft alleen de container af en toe te vullen. Als je een fles water wilt koelen, doe je dat eenvoudig in het flessenrek onder een van de draagplateaus in het koelgedeelte. Dit spaart ruimte uit. Het koelgedeelte beschikt verder over drie plateaus en twee groenteladen en tal van deurvakken voor het bewaren van potjes en kleine flesjes. Het viersterren vriesgedeelte beschikt over drie ruime vriesladen én een Twist Ice maker, zodat je ook altijd ijsblokjes bij de hand hebt! Zo biedt de Beko koelvriescombinatie CH142120DPX je net dat beetje meer!

Laatst bekende prijs: € 599.00

Bekijk alle Beko koelvriescombinatie CH142120DPX reviews

About the Author