Beko koelvriescombinatie RCNA295K20W Outlet review

Beko koelvriescombinatie RCNA295K20W Outlet review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Beko koelvriescombinatie RCNA295K20W Outlet

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Beko koelvriescombinatie RCNA295K20W
Deze stijlvolle koelkast van Beko is een strak vormgegeven koel-/vriescombinatie, voorzien van een praktische indeling en een zeer  zuinig energie A+ label. De RCNA295K20W heeft een netto inhoud van 295 liter, waarbij het vriesgedeelte is voorzien van een automatisch NoFrost ontdooiingssysteem. Zo hoeft u de vriezer nooit meer te ontdooien.
Koel-/vriescombinatie met A+ label
De koelkasten van Beko met de laatste koeltechnieken zorgen voor een vermindering van het energieverbruik. Door hun goede isolatie is er bijvoorbeeld minder stroom nodig om de levensmiddelen op temperatuur te houden. Deze Beko RCNA 295K20W  heeft een energielabel A+ gekregen. Dat is niet alleen goed voor het milieu maar ook voor uw portemonnee.
Ruime en stille koel-/vriescombinatie
Voldoende ruimte voor de wekelijkse boodschappen. Voor de meesten van ons is tijd heel kostbaar. Elke dag boodschappen doen moet niet nodig zijn om een goede voorraad te hebben. Daarom kunt u in een Beko koelkast de levensmiddelen veilig, hygiënisch en efficiënt bewaren. Dit geldt natuurlijk vooral voor verse levensmiddelen die smaak en voedingswaarde moeten behouden. Flexibel en veelzijdig. Het geluidsniveau bij koelkasten wordt uitgedrukt in decibel. De RCNA 295K20W  heeft een geluidsniveau van 43 dB. Hoe lager deze waarde is, hoe stiller de koelkast is.
Nooit meer ontdooien met No-Frost systeem
De Beko RCNA295K20W is voorzien van een no-Frost techniek. Het No-Frost luchtcirculatie systeem voorkomt rijp- en ijsvorming. Het noFrost-systeem is een systeem dat door middel van luchtcirculatie de luchtvochtigheid uit de koelruimte afvoert. Hierdoor wordt uw apparaat ongemerkt ontdooid en is er vrijwel geen sprake van ijsafzetting op de wanden van het vriesgedeelte of van rijpvorming op de levensmiddelen. Daarnaast werkt het noFrost-systeem mee aan het continu laag houden van het energieverbruik.
Het koel- en vriesgedeelte
De Beko RCNA 295K20W  heeft een koelruimte met een netto inhoud van 176 liter. Deze koelruimte is verdeeld over 3 verstelbare glazen legplateaus van veiligheidsglas, een flessenrek in deur en grote brede groentelade. De vier sterren diepvriesruimte in deze Beko RCNA 295K20W  heeft een netto inhoud van 90 liter. Deze ruimte is verdeeld over drie transparante lades en er is een lade voor ijsblokjes. De maximale invriescapaciteit van het diepvriesgedeelte is 4 kg per 24 uur.
Antibacterieel behandeling
Deurrubbers zijn moeilijk schoon te houden en daardoor zijn ze vaak een haard van bacteriën. Door toevoeging van een antibacterieel bestanddeel in de deurrubbers van deze Beko koelkast wordt de hygiëne van deze delen verbeterd. Zo zullen de deurrubbers fungeren als beschermers tegen bacteriën. Met het Silver systeem, wat een speciale binnenbekleding is van het interieur, voorkomt de groei van micro-organismen en bacteriën.
Beko – NeoFrost Cooling
Om de beste condities te creëren voor het bewaren van voedsel, hebben het vries en vers voedsel compartiment een ander vochtigheidsniveau en temperatuur nodig. Een hoog vochtigheidsniveau in het koelgedeelte is kritiek voor het bewaren van fruit en groenten, terwijl te veel vochtigheid ook negatieve effecten kan hebben voor het vriezer compartiment. Om dit dilemma op te lossen heeft Beko het geavanceerde Active Dual Koelsysteem ontwikkeld. Twee verdampers en ventilatoren in 1 koelkast. Zo droogt uw voedsel in uw koelvak niet meer uit en heeft u een gegarandeerde stabiele temperatuur in uw vriesvak.

Laatst bekende prijs: € 329.00

Bekijk alle Beko koelvriescombinatie RCNA295K20W Outlet reviews

About the Author