Beko koelvriescombinatie RCNA365E40X review

Beko koelvriescombinatie RCNA365E40X review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Beko koelvriescombinatie RCNA365E40X

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

BEKO RCNA365E40X
Dankzij energielabel A+++ kun je erop rekenen dat dit apparaat zeer zuinig omgaat met energie. Innovatieve productspecificaties, zoals: NoFrost, Dual Cooling en de ProSmart Inverter-motor maken van dit apparaat een zeer luxe variant.
Genoeg ruimte om al jouw etenswaren zo lang mogelijk vers te houden
Met een totale nettocapaciteit van 321 liter biedt deze koelkast genoeg ruimte om al jouw producten zo lang mogelijk vers te houden. Het koelgedeelte heeft een nettocapaciteit van 224 liter en is voorzien van vier glazen legplateaus en drie deurvakken. Daarnaast is er nog een wijnrek en een lade om groente en fruit veilig in op te bergen aanwezig. De vriezer heeft een nettocapaciteit van 97 liter en is aan de onderzijde van het apparaat te vinden. De vriezer is voorzien van drie kunststof lades.
Voordelen van de NeoFrost Dual Cooling-technologie
Dankzij de NeoFrost Dual Cooling-technologie beschikt deze koelkast over twee afzonderlijke koelsystemen. Hierdoor komt de luchtvochtigheid van het koelgedeelte niet in contact met het vriesgedeelte, waardoor er geen ijs kan ophopen. Wanneer je deze koelkast in jouw bezit hebt, hoef je dus nooit meer de vriezer te ontdooien. Nog een voordeel van twee aparte koelsystemen met afzonderlijke ventilatoren is dat de geurtjes uit het vriesgedeelte en koelgedeelte niet met elkaar in contact kunnen komen.
Zuinig en stil
De ProSmart inverter-compressor draagt bij aan de energiezuinigheid van het apparaat. Wanneer je de koelkast opent, past de koelkast de temperatuur automatisch aan. Hierdoor wordt er minder energie verbruikt. Het voedsel in de koelkast is aan minder temperatuurschommelingen onderhevig, waardoor het altijd optimaal gekoeld is. Nog een mooie bijkomstigheid is dat de koelkast dankzij de inverter-compressor vier keer stiller is dan de gemiddelde koelkast.
De LED-verlichting maakt het compleet
De aanwezige LED-verlichting is bevestigd aan de zijkanten en bovenkant van het apparaat, waardoor je altijd voldoende zicht hebt op al jouw etenswaren. De combinatie van de verlichting met het ingebouwde display geven het apparaat een luxe uitstraling. Dit samen met alle innovatieve productspecificaties maken van deze RCNA365E40X een prettig apparaat om in jouw bezit te hebben.

Laatst bekende prijs: € 649.00

Bekijk alle Beko koelvriescombinatie RCNA365E40X reviews